- 7,675
- 3,338
- 113
Yok dost kendi etiketliyir sanki kendinden para aldım iki SMS kodu verdi kazansak atacam şuna bakBurda konuşmayın kardeşim bu konuyu
Yok dost kendi etiketliyir sanki kendinden para aldım iki SMS kodu verdi kazansak atacam şuna bakBurda konuşmayın kardeşim bu konuyu
Dürüstlüğüne inandım ve haline üzüldüm seni listeme ekliyorumAldık verdik gülüm aynı sitede takıldım hep bugün 100 aldıysam 2 gün sonra geri verdim. Normalde asla aldığım sitede oynamam burada tutulduk kaldık
Bılır dedım eskı uye bunlarİyi ifşa da ettin adamları tam senlik iş kardeşim
Benle Tommy nasıl aynı satırda la sövdü Sabah bana
Listene əkledğin adam ertesi gün kod bile alanıyor mattanDürüstlüğüne inandım ve haline üzüldüm seni listeme ekliyorum
AynenBeyler en sevdiğim sekme yönetime bildir. Tartışma yeri bura değil. Dm var özelden öpüşün, konuşun
Bende asla kolpa olmaz neysem oyumdur kanka.. Kimseye kendimi lüks göstermem varsa vardır yoksa yoktur. Şuan mesela yazı tura atacak para yok arkadaş gelse sakız ısmarla la dese o bile yok bu kadar netim 😂Dürüstlüğüne inandım ve haline üzüldüm seni listeme ekliyorum
Sen boylesin ben öyleyim biz böyleyiz kardeşimYa burda kimin ne olduğunu biliyoruz zaten sen öylesin başkası bole gerek yok bu tür soylemlere zaten parasız bide kalp kirmanin anlami yok
Otobet denesin onla losersın seçtiği biri@Losers kullaniyoz mu bunu 😁😁😁
Ne var ordaOtobet denesin onla losersın seçtiği biri
Betco every@AnthonyEdwards bu toplam ribaund sayilari tahmini hangi altyapida vardi biliyormusun
Nadir kalan delikanlılardandı cemsinim 2 günde bir yazar nasılsın halin keyfim nasıl yazardı 3. Güne hiç sekmezdi numarası olsa çocuğu bi arardım 😂Cemsin ödül attığı bi kişinin ss ini paylaşıp çok dağıttım diyodu aklıma o geldi. 1 kişiye atmış sadece aynı şeyi paylaşıp duruyodu ajxkkdlsks
100-1000Ne var orda
Zaten çekemiyoruz kullan@Losers kullaniyoz mu bunu 😁😁😁