- 9,343
- 4,646
- 113
Yoo@sseyhan PARAM geldi mi
Yoo@sseyhan PARAM geldi mi
Gogo cidden para değil bak onemliZamanım yok her gecen 1 dk her kaçırdığım bir maç demek para kaybetmek demek zamanım yok k bakma
Metin parayı ailesinden çok sever birinin kazancını görmesin kokusunu alıp yetişiyor oraya yeri gelince dm lere gidiyor 😂😂Kimseye para atmadigin için böyle diyon demi hsgdhdhsa
Oynasan kazanirmisin peki çok büyük konuştun suan puahaZamanım yok her gecen 1 dk her kaçırdığım bir maç demek para kaybetmek demek zamanım yok k bakma
İşlem ücreti almamış ona şaşırdımTrust wallet
PUHHHHHHHSHDHSHDHSHDZamanım yok her gecen 1 dk her kaçırdığım bir maç demek para kaybetmek demek zamanım yok k bakma
Sanarsın mıcroft cıoZamanım yok her gecen 1 dk her kaçırdığım bir maç demek para kaybetmek demek zamanım yok k bakma
Trx değil Beyler para atmayın güldüm sadecePUHHHHHHHSHDHSHDHSHDsjajıjsmdldmdmcmcc
Forumda ne adamlar var inan metin onların yanında melek kalırMetin parayı ailesinden çok sever birinin kazancını görmesin kokusunu alıp yetişiyor oraya yeri gelince dm lere gidiyor 😂😂
Aga sen para olduğunda dağıttığını hiç sanmıyorum naçizane ben olduğunda düşündüğüm için yok zamanımda hiç beklemediğim anda para geldi bildirimi alabiliyorum tavsiye ederimYok para attıklarımda var bak hatta gulucuk atmıs koftehor
Yaw şunu atma . Okey yaz gitsin bişi diyemezler
Sen bilim fazla naz aşık usandirirmisZamanım yok her gecen 1 dk her kaçırdığım bir maç demek para kaybetmek demek zamanım yok k bakma
Şuan kazanmış brllki ki onun özgüveniOynasan kazanirmisin peki çok büyük konuştun suan puaha
Para cekecegim zaman yeni cüzdan açıp eskisini siliyorum 5 işlem bedava oluyo 😉😂İşlem ücreti almamış ona şaşırdım
İşsız kalınca cark tıkandı tahır dagıttık cok 2 3 aydır tersoyumAga sen para olduğunda dağıttığını hiç sanmıyorum naçizane ben olduğunda düşündüğüm için yok zamanımda hiç beklemediğim anda para geldi bildirimi alabiliyorum tavsiye ederim
Sen metin olamazsın metinin pokesisin kesin Metin böyle ciddi konuşmazYok la bakma gırgıra vuruyorum hattım kapanmıs kartlar odenmedı duruyo iş olmadı kızla lımonıyız 2026 bok gıbı gecıyo bıde tahır benle ugrasıyo
Biz kazanamiyoruz bari onlar kazansin atamŞuan kazanmış brllki ki onun özgüveni
Reis ben gördüğü söylediğim için aklıma o geldi bak şu sahisda var mesela @Devecibey bu şahıs buda aynı @alkansglm bu şahıs daha da var 😂Forumda ne adamlar var inan metin onların yanında melek kalır
HainYaw şunu atma . Okey yaz gitsin bişi diyemezler