- 45,760
- 34,540
- 113
Tarıf edeyım sanaTam adamına soledin üyeliği bile ben acmadimki kaldı foto atam🤣🤣
Tarıf edeyım sanaTam adamına soledin üyeliği bile ben acmadimki kaldı foto atam🤣🤣
Bende seni hiç sevmem bildirim senden gelince beynimden bacaklarıma doğru kanlar akmaya başladı neyse sinirlendirmedin en azından 😂Senı sevmem ama uzuldum tepeden ınınce hal kalmıyo
Farketmez o benKime atayım 😂
Senide kimse sevmiyor takma kafanaSenı sevmem ama uzuldum tepeden ınınce hal kalmıyo
Bana borcu varKime atayım 😂
Hiç uğraşma pişman olursun🤣🤣Tarıf edeyım sana
Öyle yaptım zatenFarketmez o ben
5k sına ıddaa ya varmısnSenide kimse sevmiyor takma kafana
Yaşıyorum şuanda herhalde kumar hayatımın en zor dönemi bu dönemler suç bende çok gotm kalktı en son Max aldım kaçmam lazımdı çok defa başıma geldi ne zaman Max alsam 1 hafta sonra dibi gördümde bu sefer daha insafsız davrandılar iffet yaptılar beni iffett. 😂Çok düştük. Hiç bu kadar düşmemiştim diye kendi kendime 50 kere söylemişimdir. Sakın bundan kötüsü olmaz deme. Rabbim daha kötüsünü yaşatıyor
Ne trx i Beyler random güldümKonuda trx paylaşılıyo ne kadar ayıp
İkimiz arasında seven sevmeyen mi senden çok sevenim olduğuna eminim5k sına ıddaa ya varmısn
Toparlarsın. Sıkma canını. Kumarcının kaderi buYaşıyorum şuanda herhalde kumar hayatımın en zor dönemi bu dönemler suç bende çok gotm kalktı en son Max aldım kaçmam lazımdı çok defa başıma geldi ne zaman Max alsam 1 hafta sonra dibi gördümde bu sefer daha insafsız davrandılar iffet yaptılar beni iffett. 😂
Abi nerden aradın kım açtı ne dedi bilmıyorum da para meselesi bitti sende varken kansıza geceleri 2.5 k 2.5 k sponsor oluyordun WhatsApp dan bana param yok diyordun ya ha benim param var ama bana yok çekenlere YOK burda adamların temiz konusu var para için kirlenmesin iyi aksamlar herkeseCidden farklı o biliyor da neden tel acmio anlamiyorum
Paran yok ya ugrasmam senle halını bılırız bızde garıbanız bızım savasımız patronlaraBende seni hiç sevmem bildirim senden gelince beynimden bacaklarıma doğru kanlar akmaya başladı neyse sinirlendirmedin en azından 😂
Elbet bir gün brom inancımı hiç yitirmedim şimdi biraz toplasınlar toplu tahsil edecem kalmayacak 😂😔Toparlarsın. Sıkma canını. Kumarcının kaderi bu
Güzel bakış açısı sevdim seni olgunluk iyidirAbi nerden aradın kım açtı ne dedi bilmıyorum da para meselesi bitti sende varken kansıza geceleri 2.5 k 2.5 k sponsor oluyordun WhatsApp dan bana param yok diyordun ya ha benim param var ama bana yok çekenlere YOK burda adamların temiz konusu var para için kirlenmesin iyi aksamlar herkese
1 k çöz enjoya at ordan çekersinYaşıyorum şuanda herhalde kumar hayatımın en zor dönemi bu dönemler suç bende çok gotm kalktı en son Max aldım kaçmam lazımdı çok defa başıma geldi ne zaman Max alsam 1 hafta sonra dibi gördümde bu sefer daha insafsız davrandılar iffet yaptılar beni iffett. 😂
Adamsın ulan şu konuda 2 yıldır full aktif olan adam bile konuyu bu kadar düşünmedi 500 fazla at @sseyhan a benden olsunAbi nerden aradın kım açtı ne dedi bilmıyorum da para meselesi bitti sende varken kansıza geceleri 2.5 k 2.5 k sponsor oluyordun WhatsApp dan bana param yok diyordun ya ha benim param var ama bana yok çekenlere YOK burda adamların temiz konusu var para için kirlenmesin iyi aksamlar herkese
Para attın alısverısı yapmadıklarımız olucak ozaman 1000x gıbı fark atarımİkimiz arasında seven sevmeyen mi senden çok sevenim olduğuna eminim