Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,502
14,569
113
Çok düştük. Hiç bu kadar düşmemiştim diye kendi kendime 50 kere söylemişimdir. Sakın bundan kötüsü olmaz deme. Rabbim daha kötüsünü yaşatıyor
Yaşıyorum şuanda herhalde kumar hayatımın en zor dönemi bu dönemler suç bende çok gotm kalktı en son Max aldım kaçmam lazımdı çok defa başıma geldi ne zaman Max alsam 1 hafta sonra dibi gördümde bu sefer daha insafsız davrandılar iffet yaptılar beni iffett. 😂

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,885
14,634
113
Yaşıyorum şuanda herhalde kumar hayatımın en zor dönemi bu dönemler suç bende çok gotm kalktı en son Max aldım kaçmam lazımdı çok defa başıma geldi ne zaman Max alsam 1 hafta sonra dibi gördümde bu sefer daha insafsız davrandılar iffet yaptılar beni iffett. 😂
Toparlarsın. Sıkma canını. Kumarcının kaderi bu

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,023
4,838
113
Cidden farklı o biliyor da neden tel acmio anlamiyorum
Abi nerden aradın kım açtı ne dedi bilmıyorum da para meselesi bitti sende varken kansıza geceleri 2.5 k 2.5 k sponsor oluyordun WhatsApp dan bana param yok diyordun ya ha benim param var ama bana yok çekenlere YOK burda adamların temiz konusu var para için kirlenmesin iyi aksamlar herkese

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,826
5,778
113
Abi nerden aradın kım açtı ne dedi bilmıyorum da para meselesi bitti sende varken kansıza geceleri 2.5 k 2.5 k sponsor oluyordun WhatsApp dan bana param yok diyordun ya ha benim param var ama bana yok çekenlere YOK burda adamların temiz konusu var para için kirlenmesin iyi aksamlar herkese
Güzel bakış açısı sevdim seni olgunluk iyidir

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,826
5,778
113
1 k çöz enjoya at ordan çekersin

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Adamsın ulan şu konuda 2 yıldır full aktif olan adam bile konuyu bu kadar düşünmedi 500 fazla at @sseyhan a benden olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...