Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,394
14,431
113
Bi ufak sendelik ayağa kalkarız dedik. Kalkmaya çalışırken tekrar düştük üstümüze basıp geçecekler acil ayağa kalkmam lazım ( fatih terim söylese 5m like alır )
Ben son bir haftada düştüğüm kadar düşmedim, yine sende kod falan alacak kadar azim kalmış şimdi JoJo mat sınırsız kod verse ismini yazıp koda tıklayacak güç bile kalmadı o derece yoruldum , kalkarız ama bu sefer biraz zor kalkarız gibi geliyor kanka

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,932
14,622
113
Ben son bir haftada düştüğüm kadar düşmedim, yine sende kod falan alacak kadar azim kalmış şimdi JoJo mat sınırsız kod verse ismini yazıp koda tıklayacak güç bile kalmadı o derece yoruldum , kalkarız ama bu sefer biraz zor kalkarız gibi geliyor kanka
Düşman güldürme kanka gelir geçer sıkma canını

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,705
34,485
113
Senı sevmem ama uzuldum tepeden ınınce hal kalmıyo

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
14,507
113
Çok düştük. Hiç bu kadar düşmemiştim diye kendi kendime 50 kere söylemişimdir. Sakın bundan kötüsü olmaz deme. Rabbim daha kötüsünü yaşatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...