- 30,231
- 30,237
- 113
Bende çok kişi tanıdım yılladırFarklı mevzu biz yıllardır tanisiriz
Bende çok kişi tanıdım yılladırFarklı mevzu biz yıllardır tanisiriz
Attım cuma atacak sakin olun.İla profile atatürk mü koyalım kardeşim @sseyhan
Sana dayı diyebilir miyim hiç dayım olmadı benim annemler 3 kız kardeş 2 teyzem varFarklı mevzu biz yıllardır tanisiriz
Foto ataturk koyarmısnFarklı mevzu biz yıllardır tanisiriz
Benim o kadar vaktim yokAttım cuma atacak sakin olun.
Cidden farklı o biliyor da neden tel acmio anlamiyorumBende çok kişi tanıdım yılladır
Benim de acelem yokBenim o kadar vaktim yok
Ben son bir haftada düştüğüm kadar düşmedim, yine sende kod falan alacak kadar azim kalmış şimdi JoJo mat sınırsız kod verse ismini yazıp koda tıklayacak güç bile kalmadı o derece yoruldum , kalkarız ama bu sefer biraz zor kalkarız gibi geliyor kankaBi ufak sendelik ayağa kalkarız dedik. Kalkmaya çalışırken tekrar düştük üstümüze basıp geçecekler acil ayağa kalkmam lazım ( fatih terim söylese 5m like alır )
Ey kimler gelmiş kimler faizleri arttı
Dur ona atma kardo
Benim sorunum değil senin acəlenin olmmmsıBenim de acelem yok
Cik aradan frekans aralığı bozulduEy kimler gelmiş kimler faizleri arttı
Düşman güldürme kanka gelir geçer sıkma canınıBen son bir haftada düştüğüm kadar düşmedim, yine sende kod falan alacak kadar azim kalmış şimdi JoJo mat sınırsız kod verse ismini yazıp koda tıklayacak güç bile kalmadı o derece yoruldum , kalkarız ama bu sefer biraz zor kalkarız gibi geliyor kanka
Kendi adresimi atarım neden sitenin atayım@Losers
Bi site trx adresini at
Senı sevmem ama uzuldum tepeden ınınce hal kalmıyoBen son bir haftada düştüğüm kadar düşmedim, yine sende kod falan alacak kadar azim kalmış şimdi JoJo mat sınırsız kod verse ismini yazıp koda tıklayacak güç bile kalmadı o derece yoruldum , kalkarız ama bu sefer biraz zor kalkarız gibi geliyor kanka
Çok düştük. Hiç bu kadar düşmemiştim diye kendi kendime 50 kere söylemişimdir. Sakın bundan kötüsü olmaz deme. Rabbim daha kötüsünü yaşatıyorBen son bir haftada düştüğüm kadar düşmedim, yine sende kod falan alacak kadar azim kalmış şimdi JoJo mat sınırsız kod verse ismini yazıp koda tıklayacak güç bile kalmadı o derece yoruldum , kalkarız ama bu sefer biraz zor kalkarız gibi geliyor kanka
Tam adamına soledin üyeliği bile ben acmadimki kaldı foto atam🤣🤣Foto ataturk koyarmısn
Kime atayım 😂Dur ona atma kardo
Profilimde salihKendi adresimi atarım neden sitenin atayım