Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,392
44,185
113
Biz herkesten zenginiz kanka aynen sevdiğin insanla paylaşmak başka gereksiz insanlarla paylaşmak başka
Mesele zaten bu dost para her türlü gidecek hepimiz bundan hemfikiriz hiç değilse sevdiğimiz insanlarlan paylassak daha iyi bence dun zumadan 1.5k cektim 10k borc var diye kimseye yazmadım yoksa o paradan bile bir kişiye ulaşmak isterdim zaten sonunda gidiyor

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,057
15,955
113
Mesele zaten bu dost para her türlü gidecek hepimiz bundan hemfikiriz hiç değilse sevdiğimiz insanlarlan paylassak daha iyi bence dun zumadan 1.5k cektim 10k borc var diye kimseye yazmadım yoksa o paradan bile bir kişiye ulaşmak isterdim zaten sonunda gidiyor
Aynen bana ulaş bidahakine kanka 30 şubatta donucem ben sana hwgddh

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,057
15,955
113
Sende kazandin dun bjk maçından diye paran vardır dedim paran olmasa ulaştırdık miktar büyük olsun küçük olsun farketmez
Kayıplar hızlı oldu şimdi gameofbet çekim bekliyorum vegabet 1k freebeti 5k yaptım 1k yatiricam cekicem ordan yürümem lazım haftaya 10k sözüm var anneme minumum

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,392
44,185
113
Kayıplar hızlı oldu şimdi gameofbet çekim bekliyorum vegabet 1k freebeti 5k yaptım 1k yatiricam cekicem ordan yürümem lazım haftaya 10k sözüm var anneme minumum
Seninde mi 10k sozun var la vallahi bende 10 gündür 10k paranın peşindeyim de bir turlu goremedim gitti puah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...