- 5,990
- 5,971
- 113
Kumarı bıraktım cümleten hayırlı geceler
Yarın gene başlarsın abi sıkıntı yokKumarı bıraktım cümleten hayırlı geceler
AynenYarın gene başlarsın abi sıkıntı yok
@makina123 😅İyi dostlar yerine zengin dostlar biriktirmeliyiz belkide @AllanSaintMaximin
Maşallahı var onun bizden uzaklaşır mi dersin
Uzklaşmazda kendi planı strtejisi var aman batmasında tek isterse uzaklaşsınMaşallahı var onun bizden uzaklaşır mi dersin![]()
Umarım istediği gibi olur herseyUzklaşmazda kendi planı strtejisi var aman batmasında tek isterse uzaklaşsın
CümlemiizinUmarım istediği gibi olur hersey![]()
Biriktir kardeşim sende dost çokİyi dostlar yerine zengin dostlar biriktirmeliyiz belkide @AllanSaintMaximin
Sen başkasın biliyosun en çok seniBiriktir kardeşim sende dost çok
Uyan oğuz uyanParasiz attığımız mesajlara tepkime bile gelmiyor parayi bulup 5 10 tane cekilis konusu açmak farz oldu
Gizli zengini bilirmisin atamUyan oğuz uyan
Çok zengin olmadan çekiliş falan açmamParasiz attığımız mesajlara tepkime bile gelmiyor parayi bulup 5 10 tane cekilis konusu açmak farz oldu
Bilmez olur muyumGizli zengini bilirmisin atam
Benim açtığım çekilişler 2k param varken yapıyordum 1kisye 500 Türk lirası diye dokunmuyorduÇok zengin olmadan çekiliş falan açmam
Gitti mi yineBarriosumuz vardi çok sevdiğim biriydi özelden 2 3 kisi ile konuşuyorduk bi anda çekip gitti halbuki insan giderken bir açıklama yapardı
Geldi ya olum geri yrıca sevdiğim biriydi derken artık sevmiyor musunBarriosumuz vardi çok sevdiğim biriydi özelden 2 3 kisi ile konuşuyorduk bi anda çekip gitti halbuki insan giderken bir açıklama yapardı