- 17,001
- 15,890
- 113
Mallık başka bisi değil hahshssBenim açtığım çekilişler 2k param varken yapıyordum 1kisye 500 Türk lirası diye dokunmuyordu
Mallık başka bisi değil hahshssBenim açtığım çekilişler 2k param varken yapıyordum 1kisye 500 Türk lirası diye dokunmuyordu
La ole değil ozelden dedim ya puahaGitti mi yine
Dost para varken herkes dağıtım yapar mesele son parani paylasabilkmekte eger comertlik dersen comertlik budur benceMallık başka bisi değil hahshss
Seviyorum diye konuşuyorum ya atam puahaGeldi ya olum geri yrıca sevdiğim biriydi derken artık sevmiyor musun
Biz herkesten zenginiz kanka aynen sevdiğin insanla paylaşmak başka gereksiz insanlarla paylaşmak başkaDost para varken herkes dağıtım yapar mesele son parani paylasabilkmekte eger comertlik dersen comertlik budur bence
Mesele zaten bu dost para her türlü gidecek hepimiz bundan hemfikiriz hiç değilse sevdiğimiz insanlarlan paylassak daha iyi bence dun zumadan 1.5k cektim 10k borc var diye kimseye yazmadım yoksa o paradan bile bir kişiye ulaşmak isterdim zaten sonunda gidiyorBiz herkesten zenginiz kanka aynen sevdiğin insanla paylaşmak başka gereksiz insanlarla paylaşmak başka
La sanki paramız var yoksa yok biz ne yapalım puaha😎📼❌Domantas Sabonis (Sacramento) OUT
Aynen bana ulaş bidahakine kanka 30 şubatta donucem ben sana hwgddhMesele zaten bu dost para her türlü gidecek hepimiz bundan hemfikiriz hiç değilse sevdiğimiz insanlarlan paylassak daha iyi bence dun zumadan 1.5k cektim 10k borc var diye kimseye yazmadım yoksa o paradan bile bir kişiye ulaşmak isterdim zaten sonunda gidiyor
Sende kazandin dun bjk maçından diye paran vardır dedim paran olmasa ulaştırdık miktar büyük olsun küçük olsun farketmezAynen bana ulaş bidahakine kanka 30 şubatta donucem ben sana hwgddh
Doncic sakat zaten onu sağır sultan biliyor puaha💬📞❌Luka Doncic OUT
Kayıplar hızlı oldu şimdi gameofbet çekim bekliyorum vegabet 1k freebeti 5k yaptım 1k yatiricam cekicem ordan yürümem lazım haftaya 10k sözüm var anneme minumumSende kazandin dun bjk maçından diye paran vardır dedim paran olmasa ulaştırdık miktar büyük olsun küçük olsun farketmez
Seninde mi 10k sozun var la vallahi bende 10 gündür 10k paranın peşindeyim de bir turlu goremedim gitti puahKayıplar hızlı oldu şimdi gameofbet çekim bekliyorum vegabet 1k freebeti 5k yaptım 1k yatiricam cekicem ordan yürümem lazım haftaya 10k sözüm var anneme minumum
Borç değil benim borç sözü verdiğim nerede görülmüş ama bi çeyrek bi gram yaparsam huzurum olucakSeninde mi 10k sozun var la vallahi bende 10 gündür 10k paranın peşindeyim de bir turlu goremedim gitti puah
Bende kuzenim den aldım zaten forumda borca karşıyım elime geciyor parada bir turlu 10k yapamadım vallaBorç değil benim borç sözü verdiğim nerede görülmüş ama bi çeyrek bi gram yaparsam huzurum olucak
Ya yapamazsan huzurun olmazmi diyorsunBorç değil benim borç sözü verdiğim nerede görülmüş ama bi çeyrek bi gram yaparsam huzurum olucak
Ben 50k yaparsam karşılarım senin borcunu kardeşimBende kuzenim den aldım zaten forumda borca karşıyım elime geciyor parada bir turlu 10k yapamadım valla
Sus bi kelime daha etme yoksa inanırımSen başkasın biliyosun en çok seni