- 46,014
- 34,752
- 113
Benımde bugun kapanıyo vadofoneAksatıldı bile aradım 2 kere üst üstte olmazsa bişey olmaz dedi bu ay sonu para külliyen gitti o değil bugünde hat kapanıyor 2 fatura
Benımde bugun kapanıyo vadofoneAksatıldı bile aradım 2 kere üst üstte olmazsa bişey olmaz dedi bu ay sonu para külliyen gitti o değil bugünde hat kapanıyor 2 fatura
Neyse bugün 3.788tl ödersem kapatmıcaklarmış hafif ümit olduBenımde bugun kapanıyo vadofone
Çakma sarışın la sen daha kız gormemissin git Kıbrısa biraz kiz gor puahİlah mısın silah mı
çakma mı ?Çakma sarışın la sen daha kız gormemissin git Kıbrısa biraz kiz gor puah
Sac çakma belli degilmiçakma mı ?
öyleymiş ben saçına en son baktım allah affetsin instada stalk yaptım ya offSac çakma belli degilmi
Ulan erhan 2 sayı saydık dunya laf ettıler burda karı yorumluuorsunuz pujajaSac çakma belli degilmi
Bide kız sporcular göğüs kucultuyorlar ağırlık olmasın diye iste o yuzden kadın sporcular ilgi alanıma girmiyor maalseföyleymiş ben saçına en son baktım allah affetsin instada stalk yaptım ya off
Kadın da ne var ki puaaUlan erhan 2 sayı saydık dunya laf ettıler burda karı yorumluuorsunuz pujaja
o genelde teniste oluyo sprint gerektiği için diğerlerinde birazz daha az ama bu bilgiyi verip zihnime kötü düşünceler sokman hoş olmadıBide kız sporcular göğüs kucultuyorlar ağırlık olmasın diye iste o yuzden kadın sporcular ilgi alanıma girmiyor maalsef
Ben çoktan no bonus oldum o siteden bide frebeti 3 maca çıkardılar saldım o siteyi artik@Erhan2121 joker 1k ya 750 gayme olmus
Hoşgeldin reis. Kante ceza sahası dışından gol atar mı senceBeyler bu tür yorumlar istemiyoruz konudan yasaklanacaksınız devam ederseniz..
neyseBeyler bu tür yorumlar istemiyoruz konudan yasaklanacaksınız devam ederseniz..
Slotıo uyelık vadmı sendeBen çoktan no bonus oldum o siteden bide frebeti 3 maca çıkardılar saldım o siteyi artik
Neyse
750ye 750@Erhan2121 joker 1k ya 750 gayme olmus