- 2,831
- 1,467
- 113
bu kansız olayı ne arkadaşlar miletti dolandırıp kaçtımı 12k yada ödemeleri yaptımı dünden beri her konuda konuşuluyor merak ettim
Sen o olabılır mısın dünden beri tek yazdıgın şey bu kankabu kansız olayı ne arkadaşlar miletti dolandırıp kaçtımı 12k yada ödemeleri yaptımı dünden beri her konuda konuşuluyor merak ettim
Ben senden şüpheleniyordum tam .Sen o olabılır mısın dünden beri tek yazdıgın şey bu kanka
şizofrenmisin sen ben sadece dedikoduyu severim ve biraz meraklıyım o kadarSen o olabılır mısın dünden beri tek yazdıgın şey bu kanka
Burada dedikodu yok ki. Buradakiler nerde ne kaybederiz derdindeşizofrenmisin sen ben sadece dedikoduyu severim ve biraz meraklıyım o kadar
Suan herkes olabilitBurada dedikodu yok ki. Buradakiler nerde ne kaybederiz derdinde
Arada alternatif olsa iyiydiYav su mAtla jojo beklemek ne kadar sıkıcıymış
Doktor sen cekim yapmadın mı yine mi battinArada alternatif olsa iyiydi
O yazdığımdan bu sonuca nasıl vardın 🤣Doktor sen cekim yapmadın mı yine mi battin
Konunun ana teması losers dost o yuzden her sonucu ben çıkarırım puahaO yazdığımdan bu sonuca nasıl vardın 🤣
Bugün olmasa bile yarın kod kovalamaya devamkeKonunun ana teması losers dost o yuzden her sonucu ben çıkarırım puaha
Koltugun bos gel yarnBugün olmasa bile yarın kod kovalamaya devamke
1 günde kodsuz gecerse başarıdır dost puahaBugün olmasa bile yarın kod kovalamaya devamke
DenenirKayserispor ilk yarı 2 gol atar diyorum
Oranı 8 civarı
Ne dersiniz denenir mi
Kocaeli 2 olur ama kayseri 1 bile olmazKayserispor ilk yarı 2 gol atar diyorum
Oranı 8 civarı
Ne dersiniz denenir mi
Kayserı hucumu zayıf gıbıydıKayserispor ilk yarı 2 gol atar diyorum
Oranı 8 civarı
Ne dersiniz denenir mi
Sana güveniyorumKocaeli 2 olur ama kayseri 1 bile olmaz