- 40,623
- 43,213
- 113
Senin amacın para kardes simdi benim derler ya bayramlık azimi acma diye hiç bir zaman bir kişiye kendi cebinden ödül attinmi senin gibisi yok bu forumda maalesef1 kere saydım ya Allah'tan
Senin amacın para kardes simdi benim derler ya bayramlık azimi acma diye hiç bir zaman bir kişiye kendi cebinden ödül attinmi senin gibisi yok bu forumda maalesef1 kere saydım ya Allah'tan
TsklerJojo 1131 oldu. Kod almayanlar için uyarı mesajıdır
Nasıl atmadım Allah içinSenin amacın para kardes simdi benim derler ya bayramlık azimi acma diye hiç bir zaman bir kişiye kendi cebinden ödül attinmi senin gibisi yok bu forumda maalesef
75k mesajı var adamın forumun gediklisiSenin amacın para kardes simdi benim derler ya bayramlık azimi acma diye hiç bir zaman bir kişiye kendi cebinden ödül attinmi senin gibisi yok bu forumda maalesef
30 50 lira daha bugune kadar cekim nasip olmadı dost spinler de 15 tur boşa atılıyor puhaaYa şaklaban şaklaban kod paylaşıyorlar sanarsın sihirli kutu bulucaz verdiği 50tl max bide 50 tane kod yazıyor sağa sola
La tamam bosver gaza gelme geneSenin amacın para kardes simdi benim derler ya bayramlık azimi acma diye hiç bir zaman bir kişiye kendi cebinden ödül attinmi senin gibisi yok bu forumda maalesef
Zaten bu laftan sonra birsey yazamaz gitti o puhaaLa tamam bosver gaza gelme gene
La santa mıdır nedir adamlar şu boktan oyunun kodunu vermemek için duvarda hediye kutularında her yere kod atmış 1 tanesini denedim daha denemedim nalet olsun eskiden böyle değildi baktılar millet bize bağlanda oynaşıyorlar zamanı var herşeyin jojonunda sırası gelecek tez vakte30 50 lira daha bugune kadar cekim nasip olmadı dost spinler de 15 tur boşa atılıyor puhaa
Pp değişmeden fıssın sen loserssan devamHa bu arada lafım joe ya sananlar varsa değil. Joe da buranın müdavimlerindendir. Arada 3 5 gün gelmese de sorun değil ( kimse öyle sanmadı joe helal lan trx at desin diye yazdım )
La kaç kere değişcezPp değişmeden fıssın sen loserssan devam
Anlamadıgım bız en basından berı bu konudayız sonradan gelıp koca metıngs1905 e ayar cekmeye calısıyolar egehandrolar sapsaplar da denedı bunları alısıgız 😀😀Zaten bu laftan sonra birsey yazamaz gitti o puhaa
Allen iverson koy ilk kupon wonLa kaç kere değişcez
Joker aldır yapcamAllen iverson koy ilk kupon won
Unutma ki meto egegandro sen şapşap en iyi kankalardınız bitirim 3lüyüz diye geziniyordunuz puahahAnlamadıgım bız en basından berı bu konudayız sonradan gelıp koca metıngs1905 e ayar cekmeye calısıyolar egehandrolar sapsaplar da denedı bunları alısıgız 😀😀
Jojo kod attıUnutma ki meto egegandro sen şapşap en iyi kankalardınız bitirim 3lüyüz diye geziniyordunuz puahah
Tg sildim kardeşim malesef sen benim yerime alJojo kod attı
Valla slotlara güzel bir ayar çekmişler her gün kod atarak bizde milleti düşünüyoruz ayagina yatıyorlar zaten o kodlardan 3 5 kisi max kazanmıştır o kadar dun zumabet liver macinda 1k frebet verdi 1.5k çektim 3 aydır jojo kodlarindan 0 cekimLa santa mıdır nedir adamlar şu boktan oyunun kodunu vermemek için duvarda hediye kutularında her yere kod atmış 1 tanesini denedim daha denemedim nalet olsun eskiden böyle değildi baktılar millet bize bağlanda oynaşıyorlar zamanı var herşeyin jojonunda sırası gelecek tez vakte
Bana gec gelıyo ordan bıldırım 2 gundur bsey olduTg sildim kardeşim malesef sen benim yerime al
Kazanmam gerekJoker aldır yapcam