Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,244
14,954
113
Ha bu arada lafım joe ya sananlar varsa değil. Joe da buranın müdavimlerindendir. Arada 3 5 gün gelmese de sorun değil ( kimse öyle sanmadı joe helal lan trx at desin diye yazdım )

JoeQuanqa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,695
31,476
113
30 50 lira daha bugune kadar cekim nasip olmadı dost spinler de 15 tur boşa atılıyor puhaa
La santa mıdır nedir adamlar şu boktan oyunun kodunu vermemek için duvarda hediye kutularında her yere kod atmış 1 tanesini denedim daha denemedim nalet olsun eskiden böyle değildi baktılar millet bize bağlanda oynaşıyorlar zamanı var herşeyin jojonunda sırası gelecek tez vakte

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,623
43,214
113
La santa mıdır nedir adamlar şu boktan oyunun kodunu vermemek için duvarda hediye kutularında her yere kod atmış 1 tanesini denedim daha denemedim nalet olsun eskiden böyle değildi baktılar millet bize bağlanda oynaşıyorlar zamanı var herşeyin jojonunda sırası gelecek tez vakte
Valla slotlara güzel bir ayar çekmişler her gün kod atarak bizde milleti düşünüyoruz ayagina yatıyorlar zaten o kodlardan 3 5 kisi max kazanmıştır o kadar dun zumabet liver macinda 1k frebet verdi 1.5k çektim 3 aydır jojo kodlarindan 0 cekim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...