- 23,818
- 14,586
- 113
Son gün 1 500 sonra 1k attı. Ama benim sayemde +32k olmuştu sohoda. O kadar da olsun
Abi ne bu siho mantığı ney anlamasına bak günahını almim geçen gün kansız jokerde4 k vardı 1 hafta önce hesaba gormeyemi ne çalıştı YouTube filan maillerden çıktı Allah'tan haylan 2fa actirdiSon gün 1 500 sonra 1k attı. Ama benim sayemde +32k olmuştu sohoda. O kadar da olsun
Önceki adı da cips di galiba o gavatın o isimle de dolandırmıstır buDrogba ile aynı gün dolandırdı beni geçen yıldan bahsediyor isen Drogba ile çok sövdük buna
Başkana mesaj olararak at banlasınBugun bıtane saha buldum ben cıft hesap
İlla dıyorsun ki o üstün yeteneklerini konuşturMaç yok baktım şimdi de varsa aklında kupon alalım kanka sana hayır demem
De yeter daSon gün 1 500 sonra 1k attı. Ama benim sayemde +32k olmuştu sohoda. O kadar da olsun
Senın yazıları okurken cok zorlanıyorum dostum kafamda cumleyı tekrar tekrar cevırıyorum olmuyorAbi ne bu siho mantığı ney anlamasına bak günahını almim geçen gün kansız jokerde4 k vardı 1 hafta önce hesaba gormeyemi ne çalıştı YouTube filan maillerden çıktı Allah'tan haylan 2fa actirdi
O zaman başka hesabı da vardır la bunun @cemsin de o muydu acabaÖnceki adı da cips di galiba o gavatın o isimle de dolandırmıstır bu
İşte abi bende beyin egzersizi yap diye böyle yazıyorum senin icinSenın yazıları okurken cok zorlanıyorum dostum kafamda cumleyı tekrar tekrar cevırıyorum olmuyor
Abartmayın aw pauahahO zaman başka hesabı da vardır la bunun @cemsin de o muydu acaba
@Barrios neden gelmedkAbartmayın aw pauahah
La olm millettin işi gücü böyle şeyleri mi takip edecek anca birinin adını çıkınca böyle bakılıyor o işlereYav onlybet id iki hesaptan yazmış aptal. Nasıl daha önce kimse farketmemiş
Belki bir umut hesabım açılmış mıdır diye girip bakıyor demekki garibim Multi olsa girmezdi bileLa cemsin son görülme hep dün 21.46 diyo banlandığı için mi öyle
Formdadir haylan beyforumda
Belki bir umut hesabım açılmış mıdır diye girip bakıyor demekki garibim Multi olsa girmezdi bile
Doğru dedin. Bu mevzu niyeyse karnımı acıktırdıLa olm millettin işi gücü böyle şeyleri mi takip edecek anca birinin adını çıkınca böyle bakılıyor o işlere
Peki bu konu ile ilgili en son sana birşey soracam kansizmin gulbozmu yorumun neforumda
Belki bir umut hesabım açılmış mıdır diye girip bakıyor demekki garibim Multi olsa girmezdi bile
Ben gıdıyorum arkamdan konusmayın mı dıyorsunSize iyi geceler Bugünde fakir uyuyoruz sabah iş var milletin arkasından çok konuşmayın gidene göre değil kendi karakterinize göre konusın gıden gitmiştir boşverin bol şans herkese