- 23,766
- 14,501
- 113
Yok niye eklemedin demiyo zaten. Almazdım diyo atsa da. Neyse gereksiz uzadı . Kansız da yollamış parayı zatenEkledim zaten
Yok niye eklemedin demiyo zaten. Almazdım diyo atsa da. Neyse gereksiz uzadı . Kansız da yollamış parayı zatenEkledim zaten
Dmden mi konuştunuz ben niye görmedim aq muhabbetiKonudakilere para dedi listeye seni de aldım sonra kendi yazdi bunlara at diye 6-7 kişi
Shellac sildi hshdhsDmden mi konuştunuz ben niye görmedim aq muhabbeti
AHAHAHAHAHAHAHAAHAHHABenden dolandırıc olmaz
12 k var mı bonus alalımAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHA
Hayırdır aga metinle misin benimle mi tercihini yap muhabbet faln hayırdır hwhshdsDmden mi konuştunuz ben niye görmedim aq muhabbeti
Tecrübeyle sabit diyosun 😃Beyler kansız konusunu uzatmayın isterseniz adam belki öldü belki hastanelik oldu belki kandırdı cidden ama burda o kadar sohbetiniz oldu adamla gelince kendisine söylersiniz ne diyeceksiniz hemde konu boşuna kirlenmemiş olur
Senle senle merak etmeHayırdır aga metinle misin benimle mi tercihini yap muhabbet faln hayırdır hwhshds
Sen konuşma sonerTecrübeyle sabit diyosun 😃
Kaybediyoruz zaten susSen konuşma soner
He şimdi anladım gelmedi çünkü o konuyla ilgili bana hiç bildirim onun parası bana geçmesin birader aman diyim ben ona çok laflar ettim bizim drogbayı dolandırdıgındada neler neler dedim ama adam forumda gezmeye devam ediyormuş ne diyeyimShellac sildi hshdhs
Başka bir hesapla gelse 50k dağıtsa forum reis çeker 😂Enişte nin demesine göre kansızın hesap kapatılmış . Multiden şikayet etmiş heralde direkt başkana
Kaybettik bitti umutlar tükendiKaybediyoruz zaten sus
Inceden koruyorsunda aferınBaşka bir hesapla gelse 50k dağıtsa forum reis çeker 😂
%5 ekledi soho onuda 2 maçlı kombine demiş 2 maç yazıp tekten yattımKaybettik bitti umutlar tükendi
Forumun gerçeği neyse onu söylüyorum bu konuda Bana bile iftira atıldı ne bekliyorsunInceden koruyorsunda aferın