Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,088
5,186
113
Bu konudaki herkes iyi adam bide barrios su an yok ama onu eklerim Allah işinizi rast getirsin akşam akşam yine efkarlandik sigarada kullanmiyoruz ki efkar dagitalim😅

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,292
42,862
113
Iyi valla sevindim kanka dönmesine senin de aynı şekilde
Forumda çok dengesiz adam var dost bazen insani forumdan iyice sogutuyorlar valla Sadece bu konuda yazıyorum artık bide sevdiğim kac kisi var konu acarlarsa dahil oluyorum onun dışında kimseyle diyaloga girmiyorum artık

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,088
5,186
113
Forumda çok dengesiz adam var dost bazen insani forumdan iyice sogutuyorlar valla Sadece bu konuda yazıyorum artık bide sevdiğim kac kisi var konu acarlarsa dahil oluyorum onun dışında kimseyle diyaloga girmiyorum artık
Valla öyle kanka az önce bi konuda biri öyle densiz bi laf etti ki küfür etsem ben suçlu olucam sesimi çıkarmadım Allah var bu konuda hiç öyle biri görmedim ne zamandır ara ara girerim çıkarım en doğrusunu yapıyorsun öyle yapmak lazım

JoeQuanqa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,528
31,401
113
Valla öyle kanka az önce bi konuda biri öyle densiz bi laf etti ki küfür etsem ben suçlu olucam sesimi çıkarmadım Allah var bu konuda hiç öyle biri görmedim ne zamandır ara ara girerim çıkarım en doğrusunu yapıyorsun öyle yapmak lazım
La bi sus la edebiyat yapma şamarı bi yapıştırdım mı burdan maraşa koşarak gidersin dondurma yemeye

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,292
42,862
113
Dengesiz çok dost hiç değilse bu konuda kaliteli adamlar varken burdan devam etmek lazım hiç değilse 2 senedir bu konuda muhabbetim olan adamlar var

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,193
8,036
113
Senin eski nick neydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...