Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,904
14,674
113
Aynen Orkun bile bu mallar yüzünden tam oyununu oynayamıyor ki toure de aynı şekilde q7 gibi iki tane kanadı olsaydi ucardi takim da kanat yok adam akilli takımda
Size 5 tane çok iyi transfer lazım. Çok iyi bi kaleci ve arka 4lü. Arka taraf berbat sizin yıllardır. Bak arsenal nasıl şampiyonluğa oynuyo 2 3 senedir. Müthiş 2 stoperi var. Kalecisi iyi. Artı calafiori timber white. Arka taraf vasatsa hiçbişey yapamıyosun

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,292
42,862
113
Size 5 tane çok iyi transfer lazım. Çok iyi bi kaleci ve arka 4lü. Arka taraf berbat sizin yıllardır. Bak arsenal nasıl şampiyonluğa oynuyo 2 3 senedir. Müthiş 2 stoperi var. Kalecisi iyi. Artı calafiori timber white. Arka taraf vasatsa hiçbişey yapamıyosun
Komple değişim lazim takima bir takımın atanı ve tutanı iyi olması lazim bjk de ikiside yok

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,904
14,674
113
Komple değişim lazim takima bir takımın atanı ve tutanı iyi olması lazim bjk de ikiside yok
Atarsınız bi şekil. Ben o konuda sorun olduğunu düşünmüyorum. Ts şampiyon olduğunda kalecisi ve stoper 2lisi çok iyiydi. Gs yıllarca muslera sayesinde kupalar aldı. Golü bi şekil atar bjk. Yememesi lazım bu kadar kolay gol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...