- 16,171
- 14,872
- 113
Dalga geçme adamlarla turkiyenin 2.buyuklugu için yaristasiniz bjk ileOrkun ile cerny i çıkart yemin ederim Anadolu takımı kadrosu şaka yapmıyorum
Dalga geçme adamlarla turkiyenin 2.buyuklugu için yaristasiniz bjk ileOrkun ile cerny i çıkart yemin ederim Anadolu takımı kadrosu şaka yapmıyorum
Bjl nin 2 topçusu var orkun ve el bilal. Bilal müthiş topçu bence keşke bizde olsaydıBide toure var oda cezalı bu maçta bende ayni düşüncedeyim bide 50 milyon para harcayıp bu çöpleri aldılar
Bjk anca samsunla yarışırDalga geçme adamlarla turkiyenin 2.buyuklugu için yaristasiniz bjk ile
Döndün yine 16 yaşınaDalga geçme adamlarla turkiyenin 2.buyuklugu için yaristasiniz bjk ile
Siz düz 2. Misiniz yarışta yok musunuzBjk anca samsunla yarışır
Kalbim 16 ciğerlerim 76 yaşındaDöndün yine 16 yaşına
Aynen Orkun bile bu mallar yüzünden tam oyununu oynayamıyor ki toure de aynı şekilde q7 gibi iki tane kanadı olsaydi ucardi takim da kanat yok adam akilli takımdaBjl nin 2 topçusu var orkun ve el bilal. Bilal müthiş topçu bence keşke bizde olsaydı
En büyüğüz kardeşim malesefSiz düz 2. Misiniz yarışta yok musunuz
Hshshdh kendin inaniyon mu la buna harbiEn büyüğüz kardeşim malesef
Kuponu geliyor bide espri yapiyor sen ne kazandın onu sole bari 10k varmi puahaDalga geçme adamlarla turkiyenin 2.buyuklugu için yaristasiniz bjk ile
Tam bir fanatik baska izahı yokHshshdh kendin inaniyon mu la buna harbi
Size 5 tane çok iyi transfer lazım. Çok iyi bi kaleci ve arka 4lü. Arka taraf berbat sizin yıllardır. Bak arsenal nasıl şampiyonluğa oynuyo 2 3 senedir. Müthiş 2 stoperi var. Kalecisi iyi. Artı calafiori timber white. Arka taraf vasatsa hiçbişey yapamıyosunAynen Orkun bile bu mallar yüzünden tam oyununu oynayamıyor ki toure de aynı şekilde q7 gibi iki tane kanadı olsaydi ucardi takim da kanat yok adam akilli takımda
Komple değişim lazim takima bir takımın atanı ve tutanı iyi olması lazim bjk de ikiside yokSize 5 tane çok iyi transfer lazım. Çok iyi bi kaleci ve arka 4lü. Arka taraf berbat sizin yıllardır. Bak arsenal nasıl şampiyonluğa oynuyo 2 3 senedir. Müthiş 2 stoperi var. Kalecisi iyi. Artı calafiori timber white. Arka taraf vasatsa hiçbişey yapamıyosun
Atarsınız bi şekil. Ben o konuda sorun olduğunu düşünmüyorum. Ts şampiyon olduğunda kalecisi ve stoper 2lisi çok iyiydi. Gs yıllarca muslera sayesinde kupalar aldı. Golü bi şekil atar bjk. Yememesi lazım bu kadar kolay golKomple değişim lazim takima bir takımın atanı ve tutanı iyi olması lazim bjk de ikiside yok
1 korner gelmedi be docHerkese İyi Akşamlar
Bol Şanslar Bol Kazançlar
He ya. Toplam 6 korner oldu1 korner gelmedi be doc
İyi akşamlarrrHerkese İyi Akşamlar
Bol Şanslar Bol Kazançlar