- 12,088
- 5,186
- 113
Bu konudaki herkes iyi adam bide barrios su an yok ama onu eklerim Allah işinizi rast getirsin akşam akşam yine efkarlandik sigarada kullanmiyoruz ki efkar dagitalim😅
Sağlık olsun. Bugün olmaz yarın olurHe ya. Toplam 6 korner oldu
Genel üst oynamadım mal gibi
Şansımı d..
İyi Geceler. Holi kod atacak istersen bekleAcayip uykum geldi. Para da yok. Gidip uyuyayım hadi görüşürüz
Barrios hesabi açtı aktifBu konudaki herkes iyi adam bide barrios su an yok ama onu eklerim Allah işinizi rast getirsin akşam akşam yine efkarlandik sigarada kullanmiyoruz ki efkar dagitalim😅
Holiden bana bişey düşmez keyfim de yok zatenİyi Geceler. Holi kod atacak istersen bekle
Iyi valla sevindim kanka dönmesine senin de aynı şekildeBarrios hesabi açtı aktif
Forumda çok dengesiz adam var dost bazen insani forumdan iyice sogutuyorlar valla Sadece bu konuda yazıyorum artık bide sevdiğim kac kisi var konu acarlarsa dahil oluyorum onun dışında kimseyle diyaloga girmiyorum artıkIyi valla sevindim kanka dönmesine senin de aynı şekilde
Valla öyle kanka az önce bi konuda biri öyle densiz bi laf etti ki küfür etsem ben suçlu olucam sesimi çıkarmadım Allah var bu konuda hiç öyle biri görmedim ne zamandır ara ara girerim çıkarım en doğrusunu yapıyorsun öyle yapmak lazımForumda çok dengesiz adam var dost bazen insani forumdan iyice sogutuyorlar valla Sadece bu konuda yazıyorum artık bide sevdiğim kac kisi var konu acarlarsa dahil oluyorum onun dışında kimseyle diyaloga girmiyorum artık
La bi sus la edebiyat yapma şamarı bi yapıştırdım mı burdan maraşa koşarak gidersin dondurma yemeyeValla öyle kanka az önce bi konuda biri öyle densiz bi laf etti ki küfür etsem ben suçlu olucam sesimi çıkarmadım Allah var bu konuda hiç öyle biri görmedim ne zamandır ara ara girerim çıkarım en doğrusunu yapıyorsun öyle yapmak lazım
Dengesiz çok dost hiç değilse bu konuda kaliteli adamlar varken burdan devam etmek lazım hiç değilse 2 senedir bu konuda muhabbetim olan adamlar varValla öyle kanka az önce bi konuda biri öyle densiz bi laf etti ki küfür etsem ben suçlu olucam sesimi çıkarmadım Allah var bu konuda hiç öyle biri görmedim ne zamandır ara ara girerim çıkarım en doğrusunu yapıyorsun öyle yapmak lazım
Senin eski nick neydiValla öyle kanka az önce bi konuda biri öyle densiz bi laf etti ki küfür etsem ben suçlu olucam sesimi çıkarmadım Allah var bu konuda hiç öyle biri görmedim ne zamandır ara ara girerim çıkarım en doğrusunu yapıyorsun öyle yapmak lazım
Bi bu var işte bunla dalaşıyoz 😂La bi sus la edebiyat yapma şamarı bi yapıştırdım mı burdan maraşa koşarak gidersin dondurma yemeye
Geçen kim bu badanacı diyordum az önceki konuda çoskun denen bi eleman sana sataştı yazından anladım seninBi bu var işte bunla dolaşıyoz 😂
basitti
+15Konunun yaş ortalaması 21.5