- 16,170
- 14,871
- 113
Hshdhdhdhshssh bana bakıp bisi çekmiyon demi lan gsgdgddssSenin foto bende var dost takım elbiseli
Hshdhdhdhshssh bana bakıp bisi çekmiyon demi lan gsgdgddssSenin foto bende var dost takım elbiseli
Fotosu senin galerin de iş ariyolaSenin foto bende var dost takım elbiseli
Şimdi de 2 açıp 5k bas diyor. O göt yok bende aq aç 500 2 lira atayımönceden gs paok oynuyodu temsilcimiz kazanır 500 oran açıyodu beleşten veriyodu
TobeHshdhdhdhshssh bana bakıp bisi çekmiyon demi lan gsgdgddss
Pembe sıçıyor sanıyor belki de arkadaş simliSana birşey diyim mi en güzelinden en çirkinine bütün kızlar senden daha özgüvensiz ama kendilerini öyle gösteriyorlar, benim gözümde öyle çekinilecek insanlar olmadılar hiç bir zaman aksine kafamın estiğiyle dalga geçer geyik yapar yol verirdim düşündüğün gibi çokta şey değiller onlarda sıçıyor sende onların ki çikolata senin ki bok değil yani bakma sen o havalara hepsi fos.
O gün bir muhabbette fotolarimizi attikFotosu senin galerin de iş ariyola
O bendede varBende metinin resmi var
Doğru abiSana birşey diyim mi en güzelinden en çirkinine bütün kızlar senden daha özgüvensiz ama kendilerini öyle gösteriyorlar, benim gözümde öyle çekinilecek insanlar olmadılar hiç bir zaman aksine kafamın estiğiyle dalga geçer geyik yapar yol verirdim düşündüğün gibi çokta şey değiller onlarda sıçıyor sende onların ki çikolata senin ki bok değil yani bakma sen o havalara hepsi fos.
He ya sorma ben de ilk böyle elini tutucam kızla o yaşlardayız yanyana yuruyoruz sürekli bısey anlatıyor bende kafamda sürekli lan nasıl tutucam elini diye kuruyorum hava da soğuktu biraz dedim ben çok üşüdüm ya dedim direk tuttum elini başladı gülmeye o güldü bende güldüm ulan ne günlerdi yaEn son kalbim güm güm attığında 16 yaşındaydım kız ben öpmüştü diye. Aq keşke 20li yaşlarda olsam şimdi bambaşka bi hayat yaşardım
Hee dündü bu metinimin olmadığı masanyokEkli dosyayı görüntüle 927452
Bende de ifsasi var
Pubab anlamadım konuguEkli dosyayı görüntüle 927452
Bende de ifsasi var
Senin kafa keldi demiHee dündü bu metinimin olmadığı masanyok
Vallahi sorguluyorlardır güzel kız görünce acaba bunlar nasıl sciyor, tadı nasıl kokusu nasıl bunlar nasıl tuvalete falan gider diyorlardır bizim bir arkadas vardı küçüktük öyle derdi yok abi bunların boku bile çilek kokuyodur derdi 😂Pembe sıçıyor sanıyor belki de arkadaş simli
Aynen parlıyorSenin kafa keldi demi
3 sene önceki hayatım olsaydı sana bi kaç numara verirdim bedava kıyağımız olurdu da aq kızı yüzünden geçen sene ne var ne yok sildiydimValla kuzen diyor adama da var diyor amcam görüşe yazdirsin beni gidecem
Hwhshshshahhxhxhf güzel hikaye de bok aynı bok hahdhdVallahi sorguluyorlardır güzel kız görünce acaba bunlar nasıl sciyor, tadı nasıl kokusu nasıl bunlar nasıl tuvalete falan gider diyorlardır bizim bir arkadas vardı küçüktük öyle derdi yok abi bunların boku bile çilek kokuyodur derdi 😂
Kısmet abi demekki kız sende biraz yara birikmis3 sene önceki hayatım olsaydı sana bi kaç numara verirdim bedava kıyağımız olurdu da aq kızı yüzünden geçen sene ne var ne yok sildiydim
Gelecegimden parlaksin kardeşimAynen parlıyor
Kafama sokayım 3 tane ciddi sayılabilecek ilişkim oldu. Şu an 3ü de evli. Yaş oldu 33. Koptum hayattan. Acil kumarı bırakıp işe girip hayatımı düzene sokmam lazımHe ya sorma ben de ilk böyle elini tutucam kızla o yaşlardayız yanyana yuruyoruz sürekli bısey anlatıyor bende kafamda sürekli lan nasıl tutucam elini diye kuruyorum hava da soğuktu biraz dedim ben çok üşüdüm ya dedim direk tuttum elini başladı gülmeye o güldü bende güldüm ulan ne günlerdi ya