Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,171
14,872
113
Sana birşey diyim mi en güzelinden en çirkinine bütün kızlar senden daha özgüvensiz ama kendilerini öyle gösteriyorlar, benim gözümde öyle çekinilecek insanlar olmadılar hiç bir zaman aksine kafamın estiğiyle dalga geçer geyik yapar yol verirdim düşündüğün gibi çokta şey değiller onlarda sıçıyor sende onların ki çikolata senin ki bok değil yani bakma sen o havalara hepsi fos.
Pembe sıçıyor sanıyor belki de arkadaş simli

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,904
14,674
113
8 lira almayayım diye san antoni 20 farktan maç veriyo dallasa ajjxjxkzlzl

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,730
3,394
113
Sana birşey diyim mi en güzelinden en çirkinine bütün kızlar senden daha özgüvensiz ama kendilerini öyle gösteriyorlar, benim gözümde öyle çekinilecek insanlar olmadılar hiç bir zaman aksine kafamın estiğiyle dalga geçer geyik yapar yol verirdim düşündüğün gibi çokta şey değiller onlarda sıçıyor sende onların ki çikolata senin ki bok değil yani bakma sen o havalara hepsi fos.
Doğru abi

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,379
28,484
113
En son kalbim güm güm attığında 16 yaşındaydım kız ben öpmüştü diye. Aq keşke 20li yaşlarda olsam şimdi bambaşka bi hayat yaşardım
He ya sorma ben de ilk böyle elini tutucam kızla o yaşlardayız yanyana yuruyoruz sürekli bısey anlatıyor bende kafamda sürekli lan nasıl tutucam elini diye kuruyorum hava da soğuktu biraz dedim ben çok üşüdüm ya dedim direk tuttum elini başladı gülmeye o güldü bende güldüm ulan ne günlerdi ya

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,658
14,667
113
Pembe sıçıyor sanıyor belki de arkadaş simli
Vallahi sorguluyorlardır güzel kız görünce acaba bunlar nasıl sciyor, tadı nasıl kokusu nasıl bunlar nasıl tuvalete falan gider diyorlardır bizim bir arkadas vardı küçüktük öyle derdi yok abi bunların boku bile çilek kokuyodur derdi 😂

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,171
14,872
113
Vallahi sorguluyorlardır güzel kız görünce acaba bunlar nasıl sciyor, tadı nasıl kokusu nasıl bunlar nasıl tuvalete falan gider diyorlardır bizim bir arkadas vardı küçüktük öyle derdi yok abi bunların boku bile çilek kokuyodur derdi 😂
Hwhshshshahhxhxhf güzel hikaye de bok aynı bok hahdhd

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,904
14,674
113
He ya sorma ben de ilk böyle elini tutucam kızla o yaşlardayız yanyana yuruyoruz sürekli bısey anlatıyor bende kafamda sürekli lan nasıl tutucam elini diye kuruyorum hava da soğuktu biraz dedim ben çok üşüdüm ya dedim direk tuttum elini başladı gülmeye o güldü bende güldüm ulan ne günlerdi ya
Kafama sokayım 3 tane ciddi sayılabilecek ilişkim oldu. Şu an 3ü de evli. Yaş oldu 33. Koptum hayattan. Acil kumarı bırakıp işe girip hayatımı düzene sokmam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...