- 1,082
- 366
- 83
41.35 5 sayı
41.35 5 sayı
Min 100 Max 1000 e 1000 freebet maç önü 3 lü kombine 1.60 ana para tek kat çevrimne kadar freebet veriyor bu joker kime baksam onun için giriyor siteye
kaybedince mi veriyor sadeceMin 100 Max 1000 e 1000 freebet maç önü 3 lü kombine 1.60 ana para tek kat çevrim
La olm gidin karı kız kovalayın bu yaşlarda ne işiniz var forumda aqaynen 4k çektim attım yarım saate parayı çekmişler
karı kızla şu aralar iş yok reis söz attımLa olm gidin karı kız kovalayın bu yaşlarda ne işiniz var forumda aq
Yok yatırınca talep ediyorsunkaybedince mi veriyor sadece
20 yaşında neyin sözü lakarı kızla şu aralar iş yok reis söz attım
iyimiş laaaYok yatırınca talep ediyorsun
Var mı gol attırılacak maç gusül aldım da geldimLa olm gidin karı kız kovalayın bu yaşlarda ne işiniz var forumda aq
O Fox var ya durdurdu allahin belası hucumuAdam ne bahtsız herifler top çalıp kaybetti 1 sayıdan gitti
Askerken yaptıkları yemin töreninden bahsediyor herhalde 😂20 yaşında neyin sözü la
Zaten az borcum kaldı sonra bırakacak bu işleriLa olm gidin karı kız kovalayın bu yaşlarda ne işiniz var forumda aq
22 yaş öksüz yetim 1.5 senelik sevgilime ana baba olurum umuduyla söz kestim sözlendikten 2 ay sonra aldattı20 yaşında neyin sözü la
Yok bugün hep patatesVar mı gol attırılacak maç gusül aldım da geldim
Bence senin kanına işlemiş para yok diyon zorluyon şuanda bile kendine hakim olamıyorsun nasıl bırakacaksın la 😆Zaten az borcum kaldı sonra bırakacak bu işleri
Kesin bırakırsın ben ikna oldumZaten az borcum kaldı sonra bırakacak bu işleri
Kardeşim sen dolandırılmıssın o öksüz değildir22 yaş öksüz yetim 1.5 senelik sevgilime ana baba olurum umuduyla söz kestim sözlendikten 2 ay sonra aldattı
Aynı ben de öyle. 5 tane kuponum vardı hepsi battı. Haftsonu toplarız amaYok bugün hep patates
reis kızın evine kadar gittim dedesiyle babannesiyle tanıştım vs. bakamıyolardı yaşlılardı zaten ailem de istedi biz bakalım dediler olmadı nasipKardeşim sen dolandırılmıssın o öksüz değildir