Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,666
15,178
113
Baksana ya rezillik rahat gelir dediğimiz kuponda ilk yarı gol çıkıyor sonra yok öylece bitiyor kafayı yersin
Fenerbahçeye 2.5 üst girecektim. Dedim ilk yarı 2 atıp bırakır belki. İy 1.5 üst girdim yatıp uyudum. İlk yarı 0 . İkinci yarı 3 atmış. 10k kasa yapıp padişahın ilk yatırım bonusunu alayım dedim totalde 10k para ezdim 3 günde ama hiç tek seferde 10k olmadı. 2 3 5 hep. Nasıl olacak bu işler bilmiyorum canımı sıkmaya başladı

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,090
15,179
113
Fenerbahçeye 2.5 üst girecektim. Dedim ilk yarı 2 atıp bırakır belki. İy 1.5 üst girdim yatıp uyudum. İlk yarı 0 . İkinci yarı 3 atmış. 10k kasa yapıp padişahın ilk yatırım bonusunu alayım dedim totalde 10k para ezdim 3 günde ama hiç tek seferde 10k olmadı. 2 3 5 hep. Nasıl olacak bu işler bilmiyorum canımı sıkmaya başladı
Hergün oynayınca tadı kaçıyor bende sıkıldım valla slotta alıyorum maçlara veriyorum insanlarda diyor ki slotta para yok ulan asıl futbolda baskette para yok.
Şanssız döneme girdiysen epey bir gider biraz kafanı dinle gardaşım

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,666
15,178
113
Hergün oynayınca tadı kaçıyor bende sıkıldım valla slotta alıyorum maçlara veriyorum insanlarda diyor ki slotta para yok ulan asıl futbolda baskette para yok.
Şanssız döneme girdiysen epey bir gider biraz kafanı dinle gardaşım
Uzun bi süredir şanssız gidiyodum da 1 haftadır toparlamıştım. 2 gündür bozuldu yine. Bi şekil bonus monus bişey çözüp katlanmaya başlamam lazım bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...