- 15,855
- 9,788
- 113
1k verim 10 olsunşaka la kasa 9k
1k verim 10 olsunşaka la kasa 9k
500 kafi kardeşim1k verim 10 olsun
inandın mı1k verim 10 olsun
Son kuponum öye battı. Son 4.5 dk 4 sayı atıyo adamlar. 3 daha atsalar bi kupon 5 daha atsalar diğer kupon da gelecekKlasik 2. Yarı sendromu kurudu rezil takımlar yine
Senin dediğin her cümleye inanırım krdsminandın mı
Baksana ya rezillik rahat gelir dediğimiz kuponda ilk yarı gol çıkıyor sonra yok öylece bitiyor kafayı yersinSon kuponum öye battı. Son 4.5 dk 4 sayı atıyo adamlar. 3 daha atsalar bi kupon 5 daha atsalar diğer kupon da gelecek
bizi batırdın yine malSenin dediğin her cümleye inanırım krdsm
Uyuma saydın mk ben nabtimbizi batırdın yine mal
kardeşim 5 dal sigara kaldı para bul gönder artık tefeci mi dolandırıyon site mi dolandırıyon ben bilmem istersen evi dolandırUyuma saydın mk ben nabtim
Fenerbahçeye 2.5 üst girecektim. Dedim ilk yarı 2 atıp bırakır belki. İy 1.5 üst girdim yatıp uyudum. İlk yarı 0 . İkinci yarı 3 atmış. 10k kasa yapıp padişahın ilk yatırım bonusunu alayım dedim totalde 10k para ezdim 3 günde ama hiç tek seferde 10k olmadı. 2 3 5 hep. Nasıl olacak bu işler bilmiyorum canımı sıkmaya başladıBaksana ya rezillik rahat gelir dediğimiz kuponda ilk yarı gol çıkıyor sonra yok öylece bitiyor kafayı yersin
Puahahaha bende 10kardeşim 5 dal sigara kaldı para bul gönder artık tefeci mi dolandırıyon site mi dolandırıyon ben bilmem istersen evi dolandır
nerden baksan 14 15 var bendePuahahaha bende 10
66 k yi yemicektik hiç dur demiyosun 1k bet 20 spin mi atilir son parayla cıldıracam 20 k olsa suan feci basiyo olucaktim moralim tavan olucakti çift köfteli burgerimi yiyor olacaktımPuahahaha bende 10
Benimki sabah 7 ye kadar yeternerden baksan 14 15 var bende
Hergün oynayınca tadı kaçıyor bende sıkıldım valla slotta alıyorum maçlara veriyorum insanlarda diyor ki slotta para yok ulan asıl futbolda baskette para yok.Fenerbahçeye 2.5 üst girecektim. Dedim ilk yarı 2 atıp bırakır belki. İy 1.5 üst girdim yatıp uyudum. İlk yarı 0 . İkinci yarı 3 atmış. 10k kasa yapıp padişahın ilk yatırım bonusunu alayım dedim totalde 10k para ezdim 3 günde ama hiç tek seferde 10k olmadı. 2 3 5 hep. Nasıl olacak bu işler bilmiyorum canımı sıkmaya başladı
Kaybetdikden sonra haber vermeseydin iyidi66 k yi yemicektik hiç dur demiyosun 1k bet 20 spin mi atilir son parayla cıldıracam 20 k olsa suan feci basiyo olucaktim moralim tavan olucakti çift köfteli burgerimi yiyor olacaktım
doğru sana bi don alsaydım pazardan 300 liraya iyi olcaktıKaybetdikden sonra haber vermeseydin iyidi
la bizim 1k nolduBenimki sabah 7 ye kadar yeter
Uzun bi süredir şanssız gidiyodum da 1 haftadır toparlamıştım. 2 gündür bozuldu yine. Bi şekil bonus monus bişey çözüp katlanmaya başlamam lazım bakalımHergün oynayınca tadı kaçıyor bende sıkıldım valla slotta alıyorum maçlara veriyorum insanlarda diyor ki slotta para yok ulan asıl futbolda baskette para yok.
Şanssız döneme girdiysen epey bir gider biraz kafanı dinle gardaşım