- 1,084
- 368
- 83
senin yaş kaçtı laOnu sabah 5k olarak sahte siteye iade ettim
senin yaş kaçtı laOnu sabah 5k olarak sahte siteye iade ettim
Turktelekom normal
37senin yaş kaçtı la
ciddi misin
Evet niye yalan soyliyimciddi misin
eşinden 500 istesene uymadıysaEvet niye yalan soyliyim
eşi olan adamın forumda ne işi vareşinden 500 istesene uymadıysa
Evli değilim ki dışarda kalıyorum @makina123 karım yapcam ama bu gidisleeşinden 500 istesene uymadıysa
niye la benim de nişanlım vareşi olan adamın forumda ne işi var
kötü yoldasın yerinde olsam forum bir yana kumar bile oynamazdımniye la benim de nişanlım var
makara geçtim ya kısa bi dönem sözlendim kız aldattı 2 ay sonra söz atıldıkötü yoldasın yerinde olsam forum bir yana kumar bile oynamazdım
Kızı bicaklayip bı nehre atmadin mimakara geçtim ya kısa bi dönem sözlendim kız aldattı 2 ay sonra söz atıldı
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştirKızı bicaklayip bı nehre atmadin mi
İntikam almaliydin.giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
kanka kızın annesi babası kız 12 yaşındayken boşanmış annesi çocuklarını istememiş evden kaçmış babası da başka biriyle evlenmiş çocukları dedelerine vermiş. 10 yıldır anasız babasız kız bi yerde tanıştık 1 sene hem ana hem baba oldum diyebilirim elimden gelen herşeyi yaptım sonra ailemle konuşup söz kestirdim 2 ay sonda kız aldattı büyük ahı döner ona benim bişey yapmama gerek yokİntikam almaliydin.
Allah belasını versin diyorum o zaman onakanka kızın annesi babası kız 12 yaşındayken boşanmış annesi çocuklarını istememiş evden kaçmış babası da başka biriyle evlenmiş çocukları dedelerine vermiş. 10 yıldır anasız babasız kız bi yerde tanıştık 1 sene hem ana hem baba oldum diyebilirim elimden gelen herşeyi yaptım sonra ailemle konuşup söz kestirdim 2 ay sonda kız aldattı büyük ahı döner ona benim bişey yapmama gerek yok
aynı şekilAllah belasını versin diyorum o zaman ona
şimdi gerçek yaşını söyleAllah belasını versin diyorum o zaman ona
1x500 açmışlar damla da bi belki düşer sanaAllah belasını versin diyorum o zaman ona