Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,957
14,652
113
Seni benden başka kimse anlamaz o zaman
Anlatılacak çok şey var da kimseyi kedere de boğmak istemiyorum kendimi de üzmek istemiyorum herkesin böyle dönemleri vardır benim kasvet yıllarım biraz uzun sürdü yinede şükür aga bugünümüze

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
Anlatılacak çok şey var da kimseyi kedere de boğmak istemiyorum kendimi de üzmek istemiyorum herkesin böyle dönemleri vardır benim kasvet yıllarım biraz uzun sürdü yinede şükür aga bugünümüze
Benimki uzun değil ama ağır sürüyor biraz maddi açıdan oda bu 5-10 günü atlatırsak karada ölüm olmaz bize bakalım

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,957
14,652
113
Benimki uzun değil ama ağır sürüyor biraz maddi açıdan oda bu 5-10 günü atlatırsak karada ölüm olmaz bize bakalım
Destekçin yoksa senin durumunda hayat 5x daha zor olur buna eminim evini barkını dosedikten sonra da senden mutlusu olmaz hersey gönlünce olsun aga kederini çektiğimiz hayatın sefasını sürmeden ölmeyelim

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
Destekçin yoksa senin durumunda hayat 5x daha zor olur buna eminim evini barkını dosedikten sonra da senden mutlusu olmaz hersey gönlünce olsun aga
Malesef yok tek başınayız%80-85i tamam herşeyin çok az kaldı bakalım nolcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...