- 9,264
- 4,576
- 113
İyi boş oturuyoruz. Sen nabersinNabersiniz
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
İyi boş oturuyoruz. Sen nabersinNabersiniz
12 vermiyo ozamanboz , tekrar 3.5 üst oyna![]()
Şükür agaİyi boş oturuyoruz. Sen nabersin
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Şu hayatta bişey için şükür diyebiliyorsan en büyük mutluluk awŞükür aga
Şükür etmeye mecburum gibi hissediyorum herkesin hayatında zorluklar var insan bilir ne yaşadığını ama beterin beteri var da derler ve Allah kulunu kaldıramayacağı yükü yüklemez, dağına göre kar verir Şükür tabiki iyiliğede kötülüğe de Şükür...Şu hayatta bişey için şükür diyebiliyorsan en büyük mutluluk aw
ZİNQQQQQQSelam fakir kardeşler
Ne uyumuşun beZİNQQQQQQ
Senden 1 saat filan sonra uyudum 1 saat önce kalktım çok uyuyon dikkat etNe uyumuşun be
Öğlen kalktım 1 saat çalışır gibi yaptım tekrar uyudum yeni kalktımSenden 1 saat filan sonra uyudum 1 saat önce kalktım çok uyuyon dikkat et
Evden mi cakisiyon laÖğlen kalktım 1 saat çalışır gibi yaptım tekrar uyudum yeni kalktım
Evden cakisiyomEvden mi cakisiyon la
Sen sukretmicen de mi biz mu sukretcezEvden cakisiyom
Kimsenin hayatını yaşamadan bilemezsin ben sokakta da kaldım beş kuruşsuz tavrım o zaman da aynıydı benimle aynı pencereden hayata bakmıyorsun kardeşimSen sukretmicen de mi biz mu sukretcez
Evde ne iş yapıyon temsilci gibi miKimsenin hayatını yaşamadan bilemezsin ben sokakta da kaldım beş kuruşsuz tavrım o zaman da aynıydı benimle aynı pencereden hayata bakmıyorsun kardeşim
Seni benden başka kimse anlamaz o zamanKimsenin hayatını yaşamadan bilemezsin ben sokakta da kaldım beş kuruşsuz tavrım o zaman da aynıydı benimle aynı pencereden hayata bakmıyorsun kardeşim
Birde benden başkaSeni benden başka kimse anlamaz o zaman