- 15,855
- 9,788
- 113
Gerçi kumar oynayan herkes aynı yoldan gecmistirBirde benden başka
Gerçi kumar oynayan herkes aynı yoldan gecmistirBirde benden başka
Kötü olmuş
Yok ufak tefek programlar aga bilgisayar programcksiyim tasarım falan işte ufak yollu o daEvde ne iş yapıyon temsilci gibi mi
Anlatılacak çok şey var da kimseyi kedere de boğmak istemiyorum kendimi de üzmek istemiyorum herkesin böyle dönemleri vardır benim kasvet yıllarım biraz uzun sürdü yinede şükür aga bugünümüzeSeni benden başka kimse anlamaz o zaman
Benimki uzun değil ama ağır sürüyor biraz maddi açıdan oda bu 5-10 günü atlatırsak karada ölüm olmaz bize bakalımAnlatılacak çok şey var da kimseyi kedere de boğmak istemiyorum kendimi de üzmek istemiyorum herkesin böyle dönemleri vardır benim kasvet yıllarım biraz uzun sürdü yinede şükür aga bugünümüze
Destekçin yoksa senin durumunda hayat 5x daha zor olur buna eminim evini barkını dosedikten sonra da senden mutlusu olmaz hersey gönlünce olsun aga kederini çektiğimiz hayatın sefasını sürmeden ölmeyelimBenimki uzun değil ama ağır sürüyor biraz maddi açıdan oda bu 5-10 günü atlatırsak karada ölüm olmaz bize bakalım
Deniz yakın mı.Benimki uzun değil ama ağır sürüyor biraz maddi açıdan oda bu 5-10 günü atlatırsak karada ölüm olmaz bize bakalım
Malesef yok tek başınayız%80-85i tamam herşeyin çok az kaldı bakalım nolcakDestekçin yoksa senin durumunda hayat 5x daha zor olur buna eminim evini barkını dosedikten sonra da senden mutlusu olmaz hersey gönlünce olsun aga
La bitmiş ne kalmis iste onu yapan oncacigida yaparMalesef yok tek başınayız%80-85i tamam herşeyin çok az kaldı bakalım nolcak
Sen öyle zannetLa bitmiş ne kalmis iste onu yapan oncacigida yapar
Moral lazım sana sen kafayı yemişsin yada geriye kalan %20 den fazlaSen öyle zannet![]()
İyi akşamlar doktorHerkese İyi Akşamlar
Bol Şanslar Bol Kazançlar
Doctor vur be şu parayı artıkHerkese İyi Akşamlar
Bol Şanslar Bol Kazançlar
Gördün be kanka 1 golden gitti kuponDoctor vur be şu parayı artık
Vagos mu oGördün be kanka 1 golden gitti kupon
Gelse 1k çekecektim
Sponsor napolibetVagos mu o
HeeeSponsor napolibet
İban bırak dm den@Skrinar reis çekiliş bana çıkmış da nasıl ulaşabilirim sana