- 9,267
- 4,577
- 113
Alzheimer başlangıcıHatırlamıyorum
Alzheimer başlangıcıHatırlamıyorum
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
Nere laNeyse ben gidiyorum ya hadi görüşürüz
Hshabfjajdjajdj ağlamak he ok eyvallahŞimdi sana bişe derdim de sonra kimlik attım diye ağlamaya başlıyosun
İkiside kapattı hesaplarınıBıraktı forumu
Uyumadım hiç uyuyayım akşama kadar. Ulan nasıl kızıyorum kendime kenara 1k para bırakmıyorum ki gece jokeri alırım. Olanı oyna kaybet anasını satıyım. Kendimi yargılayıp bi ceza vermem lazımNere la
bencede cezayı hak ediyon ne yaptıgın belli değil böyle kumar olmaz böyle kumarcılık olmaz eline 2 kuruş geçince ne bok yaptıgın belli değil ama paran yokken çok mantıklı bi adamsın bi tık para olunca naptıgın belli değil be dostUyumadım hiç uyuyayım akşama kadar. Ulan nasıl kızıyorum kendime kenara 1k para bırakmıyorum ki gece jokeri alırım. Olanı oyna kaybet anasını satıyım. Kendimi yargılayıp bi ceza vermem lazım
Asmak gerek seni darağacındaUyumadım hiç uyuyayım akşama kadar. Ulan nasıl kızıyorum kendime kenara 1k para bırakmıyorum ki gece jokeri alırım. Olanı oyna kaybet anasını satıyım. Kendimi yargılayıp bi ceza vermem lazım
Fikri veren arkadaş. Temsili değildir.bencede cezayı hak ediyon ne yaptıgın belli değil böyle kumar olmaz böyle kumarcılık olmaz eline 2 kuruş geçince ne bok yaptıgın belli değil ama paran yokken çok mantıklı bi adamsın bi tık para olunca naptıgın belli değil be dost
Ne yaptığım belli la gayet. 85.dk da 2 maça gole giriyorum 1k basıyorumbencede cezayı hak ediyon ne yaptıgın belli değil böyle kumar olmaz böyle kumarcılık olmaz eline 2 kuruş geçince ne bok yaptıgın belli değil ama paran yokken çok mantıklı bi adamsın bi tık para olunca naptıgın belli değil be dost
Olm o adamın borcu var ona göre davranmak ona göre mantıklı ilerlemek zorunda benim borcum yok 300-500 ne bulursam saçma sapan deneyebiliyorumFikri veren arkadaş. Temsili değildir.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com