Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,269
4,579
113
Olm o adamın borcu var ona göre davranmak ona göre mantıklı ilerlemek zorunda benim borcum yok 300-500 ne bulursam saçma sapan deneyebiliyorum :D
Adam belki devrim yapıp komple kurtulmak istiyor borçlarından. Az mantıklı ol

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113

bu hangi fraksiyondan davut abi

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
14,507
113
Asmak gerek seni darağacında
kanka yani şu an mantıklı olan 1-2k kasan varsa yatırım bonuslu sitelere yatır çek yatır çek ordan oraya gezdir parayı durumu olacaktır slot falan boş iş
Biliyorum bunları zaten kanka. Çoğumuz herşeyin farkındayız. Ama 3dk yetiyor. 3dk şarteller atıyor bi anda kendini 200 liradan spin çevirirken bulıyosun. Durman geretiğinin farkındasın ama duramıyosun. O yüzden diyorum bi daha freespin bile olsa slot yok

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Biliyorum bunları zaten kanka. Çoğumuz herşeyin farkındayız. Ama 3dk yetiyor. 3dk şarteller atıyor bi anda kendini 200 liradan spin çevirirken bulıyosun. Durman geretiğinin farkındasın ama duramıyosun. O yüzden diyorum bi daha freespin bile olsa slot yok
La seni en iyi ben anlarım 1 aydır telefonum yok cebimdeki para slotta gitti diye telefonumu yarı fiyatına satıp 10 dk da onuda slota koydum düşün 1 aydır telefonsuz geziyordum şimdi taksitle bi tane aldım bende deli bağımlı slotçuyum aslında ama boş iş allah yardım etsin hepimize

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
14,507
113
Jojo ve matın tg sayfalarından da çıktım. Şimdi hedef 10k kasa yapıp padişahın ilk yatırım bonusunu almak 🤣

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,269
4,579
113
La seni en iyi ben anlarım 1 aydır telefonum yok cebimdeki para slotta gitti diye telefonumu yarı fiyatına satıp 10 dk da onuda slota koydum düşün 1 aydır telefonsuz geziyordum şimdi taksitle bi tane aldım bende deli bağımlı slotçuyum aslında ama boş iş allah yardım etsin hepimize
Hayırlı olsun. Satalım kupona basalım

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
14,507
113
2021-2024 arası 15 kere telefona alıp satmışımdır. 2 3 tanesi hattın üstüne. Harbi asılmaklık oldum da işte toparlayacaz bakalım bi şekil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...