Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazocan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,372
652
113
bu ara moda oldu , dmden yazıp başka forumlara davet ediyorlar , direk raporluyorum , erhanda başka forumuma mı gitti diye sordum :)

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,766
14,501
113
Her 5k yaptığımda kenara atsam 20k ödeme yapmıştım şimdi. 5i 12 13 yapacaz diye heder olduk anasını satayım ya

Lazocan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,372
652
113
bana 136 kişi arasından çekiliş çıkacak şanstan lazımdı ama o da olmadı :)

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Uyumadım hiç uyuyayım akşama kadar. Ulan nasıl kızıyorum kendime kenara 1k para bırakmıyorum ki gece jokeri alırım. Olanı oyna kaybet anasını satıyım. Kendimi yargılayıp bi ceza vermem lazım
bencede cezayı hak ediyon ne yaptıgın belli değil böyle kumar olmaz böyle kumarcılık olmaz eline 2 kuruş geçince ne bok yaptıgın belli değil ama paran yokken çok mantıklı bi adamsın bi tık para olunca naptıgın belli değil be dost

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,262
4,576
113
bencede cezayı hak ediyon ne yaptıgın belli değil böyle kumar olmaz böyle kumarcılık olmaz eline 2 kuruş geçince ne bok yaptıgın belli değil ama paran yokken çok mantıklı bi adamsın bi tık para olunca naptıgın belli değil be dost
Fikri veren arkadaş. Temsili değildir.

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,766
14,501
113
Ne yaptığım belli la gayet. 85.dk da 2 maça gole giriyorum 1k basıyorum

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Fikri veren arkadaş. Temsili değildir.

Olm o adamın borcu var ona göre davranmak ona göre mantıklı ilerlemek zorunda benim borcum yok 300-500 ne bulursam saçma sapan deneyebiliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...