- 16,023
- 14,729
- 113
@Baskan01Ulan ulan ulan. Başkanımın parayı çöpe atmak 2x günah
@Baskan01Ulan ulan ulan. Başkanımın parayı çöpe atmak 2x günah
Yazık valla losers olarak damga vuruyorduk etkinliğe kötü olmuş buHarbi aq zaten yıldı 1 kere geliyo sans
Etkinlikte 1 yerimiz daha var sponsor bul bizeYazık valla losers olarak damga vuruyorduk etkinliğe kötü olmuş bu
2.adımda az önce kötü patladım bjk den orayı geçsem tamamlardım kesinEtkinlikte 1 yerimiz daha var sponsor bul bize
Ben ilk adımı 5 6 oran yapiom sonra tek adım basket daha kolay gibi2.adımda az önce kötü patladım bjk den orayı geçsem tamamlardım kesin
En son kopyaladigi kalmış oda site 😀Ulan ulan ulan. Başkanımın parayı çöpe atmak 2x günah
Gerek yok ki 2 tane 1.85 2 tane 1.75 bildin mi tamamlanıyor. Ben ilk adımı 2.39 dan yakalayıp bjk maçından patladım. 1 adım kalacaktı geriBen ilk adımı 5 6 oran yapiom sonra tek adım basket daha kolay gibi
Siteye yazsınEn son kopyaladigi kalmış oda site 😀
Bildir shellaca sponsor site belki vardır çözümüYa başta doğru adresi yazdım yazdım baskana @sseyhan biliyo gördü ordan cevap vermeyip yeni dm açtılar çok sonra ordan trx istediler bende normal dm mizdeki trx kopyaladım direkt seyhanın siteme attıgı 200 tl trx adresine gitti kahretn
50 60 da olurİbaninda 100tl olan var mı trx emveriyim karsiliginda
Yazdım sitede canlı desteğede yazdım havale gibi değilki dekont atasın kripto falan rezalet ya nefret ediyorumBildir shellaca sponsor site belki vardır çözümü
Siteye ekles sen verirse site hesabına yatırır yoksa gittiYa başta doğru adresi yazdım yazdım baskana @sseyhan biliyo gördü ordan cevap vermeyip yeni dm açtılar çok sonra ordan trx istediler bende normal dm mizdeki trx kopyaladım direkt seyhanın siteme attıgı 200 tl trx adresine gitti kahretn
Kanka eklenmemiş eklenmesi için yatırım talebi oluşturmak gerekiyodu şimdi çok sonradan olusturmaya calısıncada başka trx adresi çıkıyorSiteye ekles sen verirse site hesabına yatırır yoksa gitti
Buna attım geçmedi de sitenin insafına kalmış oKanka eklenmemiş eklenmesi için yatırım talebi oluşturmak gerekiyodu şimdi çok sonradan olusturmaya calısıncada başka trx adresi çıkıyor
Senin bankada 100 var mı kankaBuna attım geçmedi de sitenin insafına kalmış o
Dedim arzu çilliğine takmıyor şu anBuna attım geçmedi de sitenin insafına kalmış o