- 15,961
- 14,657
- 113
Gece sor bana 10 oran won yazdirayimSorma heyecan bile yaşatmadı
Gece sor bana 10 oran won yazdirayimSorma heyecan bile yaşatmadı
Lan napim ne istiyon 🤣 lookman alıyoruz az keyiflenHala bahane uretıyor ya
Kerem Akçaabat Sebatspor yolcusu muLan napim ne istiyon 🤣 lookman alıyoruz az keyiflen
Thats funnyGece sor bana 10 oran won yazdirayim
Lookmanın yedeği yaptık gs topçusunuKerem Akçaabat Sebatspor yolcusu mu
Malzemeci de yapabilirsinizLookmanın yedeği yaptık gs topçusunu
Rezil herif ya benficada çatır çatır atıyodu. Buraya geldi amatör gibi taklılıyo sahadaMalzemeci de yapabilirsiniz
Adamım duran gidiyormuş yaLan napim ne istiyon 🤣 lookman alıyoruz az keyiflen
o kesintiyi ödücen kaçarı yokBeyler usdt tron olan wallettıkı parayı nasıl trx tron yapcam bu sekıl atarken 2 dolar kesıntı yazıyo
Wonn labolognaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geriye düştü ms 1 cileri umutlandırdı 2sn kala uclugu caktı öne geçti. şimdi mike ı savunma vakti
Trx cevırmek ıcın hesapa trx mı atmak lazım takaso kesintiyi ödücen kaçarı yok
Lille alıyo aynen. Sıkıntılı adam ya. Ama bjk ve gs ye attığı golü unutmayacam şampiyon olursak bu 2 maç sayesindeAdamım duran gidiyormuş ya
baba diyeceksiniz biat edeceksınız 5 oran her yiğidin harcı değil puahahahaWonn la
evet trx bakiye şart ya si teden çekcen yada tr borsana para atcan öyle çevircen trx sonra trusta ama o şekilde 48 saat bekletiyorTrx cevırmek ıcın hesapa trx mı atmak lazım takas
4 kupon daha won olursa eyvallah derim ancababa diyeceksiniz biat edeceksınız 5 oran her yiğidin harcı değil puahahaha
Boş golü yok zaten de çocuk daha şımarık çocuklar gibi aynıLille alıyo aynen. Sıkıntılı adam ya. Ama bjk ve gs ye attığı golü unutmayacam şampiyon olursak bu 2 maç sayesinde
Dagıtım parası usdt gelmıs 3 dolar kesıyo kelle bası trx atarsa arkadae halledıcezevet trx bakiye şart ya si teden çekcen yada tr borsana para atcan öyle çevircen trx sonra trusta ama o şekilde 48 saat bekletiyor
cekeyim bari sıcak sıcak 1000 liramı4 kupon daha won olursa eyvallah derim anca
İyi para bas 8 orana ordan yürürsüncekeyim bari sıcak sıcak 1000 liramı