- 16,103
- 14,812
- 113
Barem 208 çok zortek ona kaldık
Barem 208 çok zortek ona kaldık
200 ü garanti geçer geçmiş olsunBarem 208 çok zor
Geçmiş olsun200 ü garanti geçer geçmiş olsun
7dk 28 cıkmıyomu bıdeGeçmiş olsun
207 barem real madrid de gol yok hala7dk 28 cıkmıyomu bıde![]()
bareme göre basket oynanmaz 197 cok yuksek rakam hiç durmamaya yemın etmısler normalde 3 periyotta 50 göremezlerdi gördüler valla207 barem real madrid de gol yok hala
Devam edecektik northe sağolsun yanlış trx vermiş gitti 1 k 😀😀Kareasta 5 yer daha var. Parayı alan gitti mi lan bu konu niye bu kadar boş
Ciddi misin. Nasıl yanlış vermiş yaDevam edecektik northe sağolsun yanlış trx vermiş gitti 1 k 😀😀
Futbolda yattı helal olsun 5 maç 2 won 3 lose sen de bilmiyon bu işi benim gibi hahdssbareme göre basket oynanmaz 197 cok yuksek rakam hiç durmamaya yemın etmısler normalde 3 periyotta 50 göremezlerdi gördüler valla
Salak sitenin kini atmış başkana benim ki yerine arada gitti gelmez o 😀Ciddi misin. Nasıl yanlış vermiş ya
Siteye yatırım olarak da geçmez miSalak sitenin kini atmış başkana benim ki yerine arada gitti gelmez o 😀
real madrid ağır favori rakip ligde sonuncu ve daha ilk yarıdan kırmızı gördü. bu takım son 5 maçının hepsini kaybetmıs ama bu macı kaybetmedı ben napiyimFutbolda yattı helal olsun 5 maç 2 won 3 lose sen de bilmiyon bu işi benim gibi hahdss
SanmamSiteye yatırım olarak da geçmez mi
Ciddi miSalak sitenin kini atmış başkana benim ki yerine arada gitti gelmez o 😀
Alt oyna baskete üst won du hahdsreal madrid ağır favori rakip ligde sonuncu ve daha ilk yarıdan kırmızı gördü. bu takım son 5 maçının hepsini kaybetmıs ama bu macı kaybetmedı ben napiyim
Ulan ulan ulan. Başkanımın parayı çöpe atmak 2x günahSanmam
Harbi aq zaten yıldı 1 kere geliyo sansUlan ulan ulan. Başkanımın parayı çöpe atmak 2x günah