- 11,349
- 13,417
- 113
O adama niye Tuborg Selim diyolarcutamaniac gitti usta can kardeşim gitti 😔😀😔😔😔
O adama niye Tuborg Selim diyolarcutamaniac gitti usta can kardeşim gitti 😔😀😔😔😔
Kanım dondu malesef bazen yaparım o şekilde boş boş konuşmaya hakkı yoktu zaten parası var diye millete ağzına geleni söylüyordu baktım taviz vermemniye öyle bişey yaptın 🥺 iyi yapmışsın
Para bulunca hemen toton kalkıyor kardeşimBiz millet gibi kazanan değil kayıp eden kuponları da atıyoruz kardeşim
Vadeliden gönder ne olacak adamaOlm 10 tl var hesapta 8.30 gönderim ücreti 1.70 kalıyo işimi görür dersen hemen ayıpsın
Bi yerde ayar cekemezmiyim 4 e tamamlasak onuOlm 10 tl var hesapta 8.30 gönderim ücreti 1.70 kalıyo işimi görür dersen hemen ayıpsın
Bekle şansın açılsın diye sana totem yapıcam şimdi 10 dk doeda'da bi işim var gelcemBi yerde ayar cekemezmiyim 4 e tamamlasak onu
Ezdim onu 263 ten battıBetpas 100 spin
Hiç yokHoligan geçen yıl 10 k üstü var sa o
10dk yeterli oluyomu puahhahahaBekle şansın açılsın diye sana totem yapıcam şimdi 10 dk doeda'da bi işim var gelcem
link ve hangi oyun oldugunu öğrenebilir miyiz atam - İSMETBetpas 100 spin
Ne parası be olm eski kupon paylaşıyoruz ancaPara bulunca hemen toton kalkıyor kardeşim
Tahliye mi oldun laHoşgeldin bile demedi @AnthonyEdwards
doeda için fazla bile olm napıyon sen yüzüklerin efendisi izler gibi 4 saat mı izliyon pLGFDSJKHJMDFOHKFDJKHFD10dk yeterli oluyomu puahhahaha
4 saat araştırmalar sonucu 5dk işlem tamamdoeda için fazla bile olm napıyon sen yüzüklerin efendisi izler gibi 4 saat mı izliyon pLGFDSJKHJMDFOHKFDJKHFD
link ve hangi oyun oldugunu öğrenebilir miyiz atam - İSMET
Telegram botunuda alın 50 fs veriyor dün 500 çektimİkimisli son 1 hafta 1k yatırımı olana
100 freebet veriyo
2 kere aldım 3 u verirmi acabaTelegram botunuda alın 50 fs veriyor dün 500 çektim
Almıştım onuTelegram botunuda alın 50 fs veriyor dün 500 çektim