- 9,290
- 4,600
- 113
Jojonun 20 özel oranına 5 lira bastım inş gelir
Jojonun 20 özel oranına 5 lira bastım inş gelir
oyunu bulamıyorum atam isminide ısrarla vermiyorsunuz gelirken ketıla basbetpas
betpas1191.com
Koş kocaman siteye giri ce yazıyor Gates 1000 diyeoyunu bulamıyorum atam isminide ısrarla vermiyorsunuz gelirken ketıla bas
Sugar rush Süper scatter olması gerekiyoroyunu bulamıyorum atam isminide ısrarla vermiyorsunuz gelirken ketıla bas
Bende 2 kere aldım harbi2 kere aldım 3 u verirmi acaba
Kalkmış işte ne yalan konuşuyon 22 k basmak nedir lan hayatta basmam böyle rakamlarNe parası be olm eski kupon paylaşıyoruz anca
parası mı varmısKanım dondu malesef bazen yaparım o şekilde boş boş konuşmaya hakkı yoktu zaten parası var diye millete ağzına geleni söylüyordu baktım taviz vermem
Geçmiş olsunEkli dosyayı görüntüle 922942kod kazancını bastım dün hiçbiri gelmez kesin
Hee 200k yi ben yedim 1 haftada sanki boş yapma kardeşim gelir neyse gider de aynı oranda oluyor klasiktir buKalkmış işte ne yalan konuşuyon 22 k basmak nedir lan hayatta basmam böyle rakamlar
Ne bilem ben ya biz bilmem öyle şeylerparası mı varmısgiydiği pantolon 3 senelik üstündeki tshirt 5 senelık nasıl parası var bunun
bunla benım bı olayım vardı bir yerlerde de hatırlamıyom bız nasıl dusman olduk bunlaNe bilem ben ya biz bilmem öyle şeyler
Bende bilmiyom en büyük aşklar kavgayla başlarbunla benım bı olayım vardı bir yerlerde de hatırlamıyom bız nasıl dusman olduk bunla
Herkesin sevdiği adamsan eğer yanlış kisisindir kardeşim seven çok sevmeyenin de hiç sevmediği kişi olursan basarmissindirBende bilmiyom en büyük aşklar kavgayla başlar
3 verdi la smskskdnaBende 2 kere aldım harbi
Olm ne alakası var benim kumara geri verdiğim taş çatlasın 40 bindir Kuran çarpsın onun dışında hepsini ihtiyacım için harcadım şuan sıfır borçHee 200k yi ben yedim 1 haftada sanki boş yapma kardeşim gelir neyse gider de aynı oranda oluyor klasiktir bu
Tamam cek kupon yap kendine benden sonra geri dönüş yaparsın bana helali hoş olsun hshdgds3 verdi la smskskdna
başardım anneHerkesin sevdiği adamsan eğer yanlış kisisindir kardeşim seven çok sevmeyenin de hiç sevmediği kişi olursan basarmissindir
1 haftada 40k yedin az mı benimde borç 0 şükür gam yemem hiçOlm ne alakası var benim kumara geri verdiğim taş çatlasın 40 bindir Kuran çarpsın onun dışında hepsini ihtiyacım için harcadım şuan sıfır borç