- 11,349
- 13,417
- 113
Puahaha bu muhabbeti çok seviyorum ya tarihte bu kadar tutucu birlik dirlik ecdadına tarihine sahip olup spor konusunda bi o kadar düşman bi millet yok KOPGFDKJHGDFAramız bozuk kanımız değil başarılar Steau Bukreş![]()
Puahaha bu muhabbeti çok seviyorum ya tarihte bu kadar tutucu birlik dirlik ecdadına tarihine sahip olup spor konusunda bi o kadar düşman bi millet yok KOPGFDKJHGDFAramız bozuk kanımız değil başarılar Steau Bukreş![]()
vayy sohbete bak dolandırıcı dedıklerı adama kral çekıyorlarmış bazı kısıler bu post tıpkı bir rönesans örneği gibiBu günü asla unutmicam
4 tl veririm maç önü maç sonu 12 tl 99 krşCity
2/2
Alışkın olduğumuz seylervayy sohbete bak dolandırıcı dedıklerı adama kral çekıyorlarmış bazı kısıler bu post tıpkı bir rönesans örneği gibi
4 TL yi ne zaman verirsin acil de biraz4 tl veririm maç önü maç sonu 12 tl 99 krş
KerizHasta Galatasaray liyim böyle 100 lerce kuponum vardır basılan Ekli dosyayı görüntüle 922931
EvetBerabere biten mi bu
Biz millet gibi kazanan değil kayıp eden kuponları da atıyoruz kardeşim
İyi akşamlar doktorHerkese İyi Akşamlar
Bol Şanslar Bol Kazançlar
Başarılar Galatasaray
Aynı lig de olsak daha farklı düşmanlık yapabilirdik ama maalesef aynı ligde değiliz be kardeşim hshddhdsPuahaha bu muhabbeti çok seviyorum ya tarihte bu kadar tutucu birlik dirlik ecdadına tarihine sahip olup spor konusunda bi o kadar düşman bi millet yok KOPGFDKJHGDF
Gene kim eksildi usta kimi şehit verdildostlarımız birer birer eksiliyorlar sofradan![]()
Varmı Bonus monus ekleyen siteİyi akşamlar doktor
Betpas 100 spinVarmı Bonus monus ekleyen site
Takip edemedim bugün
Kod gelmeli acilinddnVarmı Bonus monus ekleyen site
Takip edemedim bugün
Holigan geçen yıl 10 k üstü var sa oVarmı Bonus monus ekleyen site
Takip edemedim bugün
cutamaniac gitti usta can kardeşim gitti 😔😀😔😔😔Gene kim eksildi usta kimi şehit verdil
He onu ben raporladım boş yapıyordu erhana tam uyumaya giderken rapor atmıştım.cutamaniac gitti usta can kardeşim gitti 😔😀😔😔😔
niye öyle bişey yaptın 🥺 iyi yapmışsınHe onu ben raporladım boş yapıyordu erhana tam uyumaya giderken rapor atmıştım.
Olm 10 tl var hesapta 8.30 gönderim ücreti 1.70 kalıyo işimi görür dersen hemen ayıpsın4 TL yi ne zaman verirsin acil de biraz