- 40,601
- 43,199
- 113
Harbi 3 sayfa atlandi konuda cuta daha da yetisemez bize puahaBeyler lütfen yavaş yazarmısınız @MonteKristoKontu yazıp göremezsek içimiz yanar
Harbi 3 sayfa atlandi konuda cuta daha da yetisemez bize puahaBeyler lütfen yavaş yazarmısınız @MonteKristoKontu yazıp göremezsek içimiz yanar
Yok be 250 şer atcam. Bütçe kısıtlıFazlaysa dağıt doktor biz karşılığını atan adamlarız puaaha
olm mizacım böyle benim çok naif takılamıyorum burada iyice kaşarlaştım kankalarım metin ege tekalali falandı sonuç bu PKGFDSÖLŞKGSDO 2 gündür bana laf ediyordu hak etti
Geçen kupon gelseydi atacaktım yattı kupon
Geçmiş olsun diceğine laf atıyor xxssfsd
Tahmin edebiliyorum neyseYabancı birine dedi konudan birine değil ama o adam haketti tommy kaybettim dedi biride gelip daha da eksiye düşersin inşallah dedi tommyde dua kabul olsa kemik yağardı gihi dedi
Trabzon yazanlar hep.gecmis olsunLan bi yerde büyük mü oldu acaba maraş dpremi burayı bile sallamıştı çünkü
Benimde mizacım böyle o zamanolm mizacım böyle benim çok naif takılamıyorum burada iyice kaşarlaştım kankam metin ege tekalali falandı sonuç bu PKGFDSÖLŞKGSD
O şimdi bayılmıştırHarbi 3 sayfa atlandi konuda cuta daha da yetisemez bize puaha
250 zaten ben kabul etmiyorum en az 1k olması lazim büyük vurda dhaa sonra tekrar konuşalım pauahYok be 250 şer atcam. Bütçe kısıtlı
Anlık salladı ama ses olarak büyük ses çıktı inşallah denizde olmuştur arada denizde oluyo çünküTrabzon yazanlar hep.gecmis olsun
doğrudur sen parayı @Losers e at o katlar verir banaBenimde mizacım böyle o zaman
Nasıl kaçmadın eee bu gelmiş ya @LosersKasma yav buradayız kaçmadık
Aynen delikanlı adam at ona dostBen tahire atayım. Hiç muhabettim yok ne selam sabah ama delikanlı biri daha önce de size iyiliği dokunmus
5 üzeri olmasın Trabzon da tehlikeli ora için.Anlık salladı ama ses olarak büyük ses çıktı inşallah denizde olmuştur arada denizde oluyo çünkü
@tahir1603 den bahsediyorsak doğrudurBen tahire atayım. Hiç muhabettim yok ne selam sabah ama delikanlı biri daha önce de size iyiliği dokunmus
2 gün sonra keşke bana atsaydın deme banadoğrudur sen parayı @Losers e at o katlar verir bana
Me dion len@tahir1603 den bahsediyorsak doğrudur
Ben yatıyorum sabah iş varMe dion len
yok la ben ya da salih fark etmiyo zaten o cidden katlar zaten2 gün sonra keşke bana atsaydın deme bana![]()
Eyvallah aga güzel düşüncen içinBen tahire atayım. Hiç muhabettim yok ne selam sabah ama delikanlı biri daha önce de size iyiliği dokunmus