- 40,139
- 42,681
- 113
Cok şükür bugünleri gorduk doktor artik paramız olduğunda kimse bana para at diyemicek puaah2 gün sonra keşke bana atsaydın deme bana![]()
Cok şükür bugünleri gorduk doktor artik paramız olduğunda kimse bana para at diyemicek puaah2 gün sonra keşke bana atsaydın deme bana![]()
Kacma gel buraBen yatıyorum sabah iş var
Sarhoş suan bakma o lafi bana dedi puaahEyvallah aga güzel düşüncen için
Katlamazsa batar nolacakyok la ben ya da salih fark etmiyo zaten o cidden katlar zaten
Para mı atcanKacma gel bura
Sana niye DM atılmıyorCok şükür bugünleri gorduk doktor artik paramız olduğunda kimse bana para at diyemicek puaah
Yok ki eksilerdeyimPara mı atcan
Ama para haftaya bugün yollanacak alkol etkisi varEyvallah aga güzel düşüncen için
Sarhoş adam yalan söylemez derler agaSarhoş suan bakma o lafi bana dedi puaah
Yaw sen dm de bana direk açtım sana pauah simdi atabilirsinSana niye DM atılmıyor
Yollamasada olur beklenti içerisinde değilim aga iyi düşüncesi yeterAma para haftaya bugün yollanacak alkol etkisi var
Sarhoş ne dediğini de bilmez derler puahaSarhoş adam yalan söylemez derler aga![]()
Orada yanlız kaldık yanlızYaw sen dm de bana direk açtım sana pauah simdi atabilirsin
Viplere açmış sadece ben atabiliyorum sadece zenginler yazsın demiş resmen puahajaSana niye DM atılmıyor
Şimdi değil de önceki gün yazacaktım baktım kapalı geçtim gittimYaw sen dm de bana direk açtım sana pauah simdi atabilirsin
Şaka yapıyorum kanka neyse size bolşanslı gece olsun ben yatıyorum haydim iyi gecelerYollamasada olur beklenti içerisinde değilim aga iyi düşüncesi yeter![]()
Gecen ay bana iban at dedi veya kriptomu atti vallaAma para haftaya bugün yollanacak alkol etkisi var