- 23,852
- 14,605
- 113
TrabzonNeresi
TrabzonNeresi
merkezde ortahisarda havaalanının orda olmuş reis , sen hangi ilçedesinDeprem 28km açıkta 15km derinlikte olmuş. Ona rağmen inanılmaz bi ses çıktı benim olduğum yerden nerdeyse 100km uzakta depremin oldduğu yer
Allah beterinden korusun hepinizi. Bunca yaşımda ilk kez trabzon da deprem duydumTrabzon
Arsin araklı arasında tam sınırdayım. Araklı tünelinin çıkışından az ilerdemerkezde ortahisarda havaalanının orda olmuş reis , sen hangi ilçedesin
Deprem km bakmaz. Kuş ölçümü mesafe o kadar yoktur. İkincisi karadenizin altı gaz zaten o yüzden vurunca kötü vururDeprem 28km açıkta 15km derinlikte olmuş. Ona rağmen inanılmaz bi ses çıktı benim olduğum yerden nerdeyse 100km uzakta depremin oldduğu yer
Ouyo burda arada ama hep denizde ufak ufakAllah beterinden korusun hepinizi. Bunca yaşımda ilk kez trabzon da deprem duydum
iyi bilirim kardo ofluyum ben , bizim köy cok uzak ama , kalkandereyide geç ikizdereye varmadanArsin araklı arasında tam sınırdayım. Araklı tünelinin çıkışından az ilerde
İşin kötüsü benim ilçe eskiden full bataklıktı. Doldurma komple yani. Biraz büyük vursa dümdüz ederDeprem km bakmaz. Kuş ölçümü mesafe o kadar yoktur. İkincisi karadenizin altı gaz zaten o yüzden vurunca kötü vurur
Yalıboyu burası. Yanboludan sonra ilerde cami var ya. O köy işte benim köyümiyi bilirim kardo ofluyum ben , bizim köy cok uzak ama , kalkandereyide geç ikizdereye varmadanherseferinde o yoldan geçiyorum mecburen
![]()
trabzonda doldurma olmayan bi yer söyleseneİşin kötüsü benim ilçe eskiden full bataklıktı. Doldurma komple yani. Biraz büyük vursa dümdüz eder
İyi gecelerHerkese iyi geceler dostlar @Malatyali44 hocam bu aralar okuyup uflemiyorsun mağdur olduk
Valla elazığ erzincan o bölgede büyük deprem olursa fena etkiler. Allah korusun diyelimtrabzonda doldurma olmayan bi yer söylesene![]()
İyi gecelerHerkese iyi geceler dostlar @Malatyali44 hocam bu aralar okuyup uflemiyorsun mağdur olduk
Arif Efendi de nefes kalmadı dostHerkese iyi geceler dostlar @Malatyali44 hocam bu aralar okuyup uflemiyorsun mağdur olduk
2021 elazıg depreminde elazıgda askerim 6.5i yaşadım. 15 gün askere gittim depremi buldum aqValla elazığ erzincan o bölgede büyük deprem olursa fena etkiler. Allah korusun diyelim
Maraş depreminde 2. Deprem oldu ya öğle saatlerinde. O burayı bile salladı. Hatay maraş mahvoldu malesef gönüllü adıyamana gittik biz gördüklerimi kimseye anlatamadım ben rüyalarıma giriyo2021 elazıg depreminde elazıgda askerim 6.5i yaşadım. 15 gün askere gittim depremi buldum aq
maraş depremini mersinde yaşadım , mersinde yaşadıklarımla şok oldum , maraş ve hatayı düşünemiyorum
Nefes daraldiysa gam değil Arif efendi. Bazen susmak da bir nefestirArif Efendi de nefes kalmadı dost