- 15,312
- 6,628
- 113
adam uçtu gitti boşverin.
Kaldiramicak adamlara yapmamak lazım tanımıyorum adamı da bosver takılmaİyi geceler gelip iki muhabbet edelim diyoruz adamin biri gelip yine moralimizi alt ust ediyor
🍀
Ben çok iyi tanıyorum hergün içer iban ister arada reelden yazar şu gün param yatacak sana atayım der ertesi gün para isterKaldiramicak adamlara yapmamak lazım tanımıyorum adamı da bosver takılma
Tommy çok daha azına konudan 1 hafta yedi reis. Sen işini bilirsin elbette tabi ama. Adam açık açık hepimize hakaret etti burda
Tommy konudan ban yedi bu forumdan komple yedi amaTommy çok daha azına konudan 1 hafta yedi reis. Sen işini bilirsin elbette tabi ama. Adam açık açık hepimize hakaret etti burda
Tamam 3 gün sonra gelip yazabilir yine onu diyorumTommy konudan ban yedi bu forumdan komple yedi ama
Ahmet arada Tommy nin yanına gitmeTamam 3 gün sonra gelip yazabilir yine onu diyorum
Tommy forumdan mı banlandı dostTommy çok daha azına konudan 1 hafta yedi reis. Sen işini bilirsin elbette tabi ama. Adam açık açık hepimize hakaret etti burda
Yine ban yerTamam 3 gün sonra gelip yazabilir yine onu diyorum
Fikir beyan etmek özgürlüğüAhmet arada Tommy nin yanına gitme![]()
Nasıl anladın verdiğiniMatın kodunu girmiştim hata oluştu demişti ama vermiş. Alalım 12 liramızı
Oyuna girip bakmıştırNasıl anladın verdiğini
Hayır reis ama bu şahıs 3 gün sonra gelip konuya yazabilir o manada şey ettim. Yoksa kararını sorgulamıyorum yanlış anlama. Hayırlı forumlar kolay gelsin reisTommy forumdan mı banlandı dost
Aktif bonuslara baktımNasıl anladın verdiğini
NeresiDeprem 28km açıkta 15km derinlikte olmuş. Ona rağmen inanılmaz bi ses çıktı benim olduğum yerden nerdeyse 100km uzakta depremin oldduğu yer