- 36,622
- 28,767
- 113
Takipleşiyoruz erhan ayağını denk alBenimde resat vurucu tahir şeklinde gidecek artik bide para olursa sna da paslasirim o kadar
Takipleşiyoruz erhan ayağını denk alBenimde resat vurucu tahir şeklinde gidecek artik bide para olursa sna da paslasirim o kadar
Wp suan tahir vrucu rsata şeklinde gidiyor hatta puaah konuşmalarHer masada varız yaşasın T.V
Aviatörde 60k yedim diyo la ciddi mi acaba makara mı çözemedimClovers İle Tatlı Sohbetler konusuna gitmemek için kendimi zor tutuyorum
Konuyu ayağına getirdim gitmeClovers İle Tatlı Sohbetler konusuna gitmemek için kendimi zor tutuyorum
ben 25x25 vuruyordum sağlı sollu puhahAviatörde 60k yedim diyo la ciddi mi acaba makara mı çözemedim
Ufurmus bu elemanda 60 k oynayacak göt yokKonuyu ayağına getirdim gitme
bu gece forumda her türlü konu mevcut seç beğen alKonuyu ayağına getirdim gitme
Bencede hiç inandırıcı gelmedi bide uçak oyununda kaybettim diyor 500lirya haylan 2 defa rol açtırdı ona kayip olunca dellendi 60 i o oyundan kaybedemez bide o parayı göremez bileUfurmus bu elemanda 60 k oynayacak göt yok
Toplu ban gelmeli artık puaahbu gece forumda her türlü konu mevcut seç beğen al
bizde derinizahmet gördün mü verdiğim bahsi
coby 2 tane üçlük attı ilk 3 dakikada
Aviatör çok büyük dümen nasıl para bağlıyonuz laben 25x25 vuruyordum sağlı sollu puhah
60k para mı kardeşim
Iban isteyen yok ama yazıklar olsun bize hshxhdWp suan tahir vrucu rsata şeklinde gidiyor hatta puaah konuşmalar
Sorma slottan daha çok sevindirdi veya canımı yaktıAviatör çok büyük dümen nasıl para bağlıyonuz la
Ne ibani la puahaIban isteyen yok ama yazıklar olsun bize hshxhd
@jojoitiahmet gördün mü verdiğim bahsi
coby 2 tane üçlük attı ilk 3 dakikada
La öyle tabi ya millet üzülür belki para atar diye zarflıyor milleti işte ucuz numaralarBencede hiç inandırıcı gelmedi bide uçak oyununda kaybettim diyor 500lirya haylan 2 defa rol açtırdı ona kayip olunca dellendi 60 i o oyundan kaybedemez bide o parayı göremez bile
Havaleyi geç öder kripto verseydın@jojoiti