- 24,237
- 14,952
- 113
He var aq neyse kardeşim yeşil çay içip ucuz muzlu gofret yemeye gidiyorum ben allaha emanet 🤣Elden teslim yok mu
He var aq neyse kardeşim yeşil çay içip ucuz muzlu gofret yemeye gidiyorum ben allaha emanet 🤣Elden teslim yok mu
Dişlerine yazık olur ucuz şeyler yeme bence puahaHe var aq neyse kardeşim yeşil çay içip ucuz muzlu gofret yemeye gidiyorum ben allaha emanet 🤣
Yalandır be abi ne inanıyon gerçek olan senin kaynana onun ki yapay kaynanaSalak şansı diye birşey var inanır mısın dost nerede saçma sapan it kopuk varsa onların kaynana kayınpederi çok sağlam olur insan evladı olur bizim kaynanada emekli maaşını aldığı gün hiç uğramaz 24 ü maaş günü ertesi ay 18inde gelir ağlar sızlar para bitti diye hatun evden birşeyler koyar gönderir lanet olsun millete bak bana bak benim neden böyle bir hayatım var adam ruh hastasına 60 bin teslim ediyor bana 60₺ veren olmadı sokayım böyle işe
centro mu kardeşimHe var aq neyse kardeşim yeşil çay içip ucuz muzlu gofret yemeye gidiyorum ben allaha emanet 🤣
Yok abi yok çok gördüm , İnan ki var insan evlenince farklı bir ortamda oluyor.. çok uzak değil benim amcaoğlu evlendi kayınpederi ev aldı iş sahibi yaptı kıymetini bilmedi kumarda yedi adam tekrar hayatını düzene sokturdu kendi oğlu gibi seviyor.Yalandır be abi ne inanıyon gerçek olan senin kaynana onun ki yapay kaynana
istemezsen 4bin olarak geri gelirBen 4 gün once ablama 2bin verdim nakit parası yoktu diye acaba yarın istesem ayip olurmu puaha parası çok eniştem zengin
2 bin istersen ayıp olur 20 bin istersen olmaz 2 bin istersen enişte şuna bak kocaman adam cepte 2bin yok der. 🤣Ben 4 gün once ablama 2bin verdim nakit parası yoktu diye acaba yarın istesem ayip olurmu puaha parası çok eniştem zengin
Yok la istemesem unutur belki unutmuştur da her zor anımda isterim atar bana da simdi bir defa ben para verdim diye istesem ayip olurmu ciddenistemezsen 4bin olarak geri gelir
Onun ben çok cimri kanka2 bin istersen ayıp olur 20 bin istersen olmaz 2 bin istersen enişte şuna bak kocaman adam cepte 2bin yok der. 🤣
Xroll kankacentro mu kardeşim
içinde binde bir oranında muz vardı onun haberlere cıkmıstı aq
muzun kabugunu göstermişler sadece
A.r.vben yatıyorum cumleten ıyı geceler
A.r.v nedir la
Allah rahatlık versin 🤣A.r.v nedir la
Android reels vergisiA.r.v nedir la
Demek ona da vergi geldi puahAndroid reels vergisi
Tab2Demek ona da vergi geldi puah
La sana yarin 10k para gelecek para derdimiz olmaz yarina ablamı diğer güne ertelim bari puahaAllah rahatlık versin 🤣