- 36,592
- 28,743
- 113
Mülayim sen Emre var bi tane yeni tanıdım delikanlı çocuk ilk 3 sizsiniz benim için şuanİsim ver değerlendirelim
Mülayim sen Emre var bi tane yeni tanıdım delikanlı çocuk ilk 3 sizsiniz benim için şuanİsim ver değerlendirelim
2 günlük kumar parası çıktı desene puaha@AllanSaintMaximin ramo ya benden ya senin hesaptan alalım 1k lik birimiz freebet birimiz ana para oynasın bölmeyelim ortak olalım yarında aynı şekil yaparız
Metinin ayarladigi çocuk muYarı yarıya işi ayıp kanka. 40-10 ideal dediğin gibi
Aynne 10 yeterli 25 olmaz ayip 10 idealYarı yarıya işi ayıp kanka. 40-10 ideal dediğin gibi
Kanka o son çekim paylaşı yapmayacaktın akdjdjwjAq adaya hiç uğramadım ki![]()
Bu gende tutturamiyor fazlası nasıl olsun2 günlük kumar parası çıktı desene puaha
Kardeşim adam rahatsız oluyo ramo demeyin sonra sinirlenip daha girmeyecem foruma diyor@AllanSaintMaximin ramo ya benden ya senin hesaptan alalım 1k lik birimiz freebet birimiz ana para oynasın bölmeyelim ortak olalım yarında aynı şekil yaparız
Evet kankaMetinin ayarladigi çocuk mu
metinValla bu forumda ticaret yapılıcak adamlar belli
Tamam sen yatır kanka ben zaten jokere havale yapmaya korkuyorum aq@AllanSaintMaximin ramo ya benden ya senin hesaptan alalım 1k lik birimiz freebet birimiz ana para oynasın bölmeyelim ortak olalım yarında aynı şekil yaparız
Sktrsn gtsn kardeşim hshddhsssKardeşim adam rahatsız oluyo ramo demeyin sonra sinirlenip daha girmeyecem foruma diyor
Hangi metinMetinin ayarladigi çocuk mu
Yap kuponu o vakit freebet mi ana paramı yapcanTamam sen yatır kanka ben zaten jokere havale yapmaya korkuyorum aq
Metin ışık aydan güzelHangi metin
Ayıp tabi dost zaten kendini koy adamın yerine yaniAynne 10 yeterli 25 olmaz ayip 10 ideal
Benimde resat vurucu tahir şeklinde gidecek artik bide para olursa sna da paslasirim o kadarMülayim sen Emre var bi tane yeni tanıdım delikanlı çocuk ilk 3 sizsiniz benim için şuan
Doğru dıyor @tahir1603 ipne tahir isim vermeKardeşim adam rahatsız oluyo ramo demeyin sonra sinirlenip daha girmeyecem foruma diyor
Tamm AKPi..arrrDoğru dıyor @tahir1603 ipne tahir isim verme
Metin 2 hiç oynamadım kanka ben knight cıyım
Her masada varız yaşasın T.VBenimde resat vurucu tahir şeklinde gidecek artik bide para olursa sna da paslasirim o kadar