- 16,453
- 15,240
- 113
Beline kuvvetKomşun antrenman yapmış vücut çalıimış![]()
Beline kuvvetKomşun antrenman yapmış vücut çalıimış![]()
Oooo memur Kokoreç yemeye mı kalktınKomşun antrenman yapmış vücut çalıimış![]()
Bi isim soyliyimmi sana efsane awBu ara biz sadece vpn ile terlesiyoruz
Ben gidip 21 izleyim blackjsck kumarcı kumar filmi izler aga hadi kaçtımİyide gerisini izlemen lazim işte ahh ahh gene nefsine yenik düşmüş bir kardesimiz
Eli cebinde mi uyuyor ne demeye çalışıyorsun acik konuş lutfen pauabSanki temiz uyuyon da bahane arıyon![]()
devre golü 3.40 10 numara ganyan at 1k al 3400 tl temız para uyumazsam oynucam bu kafama cok yattı 1k devre golu 1k goztepe -0.5 dan handikaplı goztepe galıbıyetı denenır sürprizgöztepe formunda kanka üst 1 oynanır
kardeşim bu saatte birisi senden para isterse kendini nasıl hissedersinKomşu şimdi yazsam ayıp olurmu![]()
Git başımdan aklımda hiç yok uyuyacam izinliyim bugün yoruldumBi isim soyliyimmi sana efsane aw
Maverick de izleyebilirsinBen gidip 21 izleyim blackjsck kumarcı kumar filmi izler aga hadi kaçtım
Yok knka benim komşuda duş alıyor onun sesine uyandımOooo memur Kokoreç yemeye mı kalktın
Soylicem ilk fırsatta izle mutlaka pişman olmazsınGit başımdan aklımda hiç yok uyuyacam izinliyim bugün yoruldum
Alan ısmarlarsa yerim diyorOooo memur Kokoreç yemeye mı kalktın
suat deseydinBu muhabbetin nerden çıktığını sordu geçen başkan bana kim dedi söyledi dedi millete bunu dkdjdjdjjde
Adam cebini delmiş fare rahat etsin diyeEli cebinde mi uyuyor ne demeye çalışıyorsun acik konuş lutfen pauab
Keske bizde başkan olsak denerdik en azindankardeşim bu saatte birisi senden para isterse kendini nasıl hissedersin
kendini baskanın yerıne koy ve atmak istiyorsan at
şahsen ben site sahibi olsam gecenın dördünde dmden birisi benden para istese
istediği parayı 24e bölüp ne kadar gün çıkıyorsa o kadar ban atarım
O ne biçim komşu la öyle komşu mu olur komsu dedıgın şarkı açar hafiften ses duyulmazYok knka benim komşuda duş alıyor onun sesine uyandımHalterci benim ki yanlız sesler geliyor indir kaldır diye bağırıyor biri sürekli
Onu izledim kanka ilk çıktığında güzel film.Maverick de izleyebilirsin
Kemal sunalın bi filmi var ya ekmek ıstıyor sonra yarım ıstıuor sonra çeyrek ıstıuor öyle ısrmarlarım içine Kokoreç i de o koysunAlan ısmarlarsa yerim diyor