- 23,988
- 14,774
- 113
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Güzel bi galibiyette düşeriz dmye başkanım nasıl koyduk ama diyeBaşkan fenerli modlar gs li garibim besıktas yine ortalıkta yok
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Güzel bi galibiyette düşeriz dmye başkanım nasıl koyduk ama diyeBaşkan fenerli modlar gs li garibim besıktas yine ortalıkta yok
e sen neden 36bin mesajda yazıyon adama kardeşimBugun konudan ban yemiştim onu zor kaldırdık üstüne gece odul için yazdım bide yarın tekrar yazarsam başıma belamısin deyip sinirsiz ban atabilir puahq
1 hafta izin yapıyoruz işte ne güzel ins haftaya tekrar sahne aliriz puahaBu hafta sıra tommy e geçmiş geçen hafta barios erhandaydı
yapcak bişi yok fener yarın içerideyse ev 1.5 alt oynarız 1000tl kalanı da çekerız yarın geceye de kasamız hazır olurbeklemek koyar insana bari iptal etceniz hiç başlamayın ümit veriyorlar birde
Matteo Guendouzi'yi başkan getirdiBaşkan fbli mi cidden la
Ben hiç almadım la öyle bişe. 10k mesaj 10k tepkimeyi devirdik. Febem kazansın bu hafta da yazayım puhahae sen neden 36bin mesajda yazıyon adama kardeşim
adam her 10bin mesajda demiş
valla 250ye yat kalk dua et
ben baskanın yerınde olsam 250 yok 500 var 250 atta 500 olarak geri atayım sana derdim puhah
Başkanla muhabbetimiz sadece trx üzerinden çok seviyeli bi ilişkimiz varBunu öğrendiğim iyi oldu. Güzel bi galibiyette düşeriz dmye başkanım nasıl koyduk ama diye
Valla salih bana yaz dedi verir sna da dedi yoksa bende 40k mesaj olsun ole yazarım demiştim puaha ona rağmen verdi iştee sen neden 36bin mesajda yazıyon adama kardeşim
ben baskanın yerınde olsam 250 yok 500 var 250 atta 500 olarak geri atayım sana derdim puhah
Nesriyi kim getirdi daimonmuMatteo Guendouzi'yi başkan getirdi
senin dünyadan haberin yok aq
Komşu şimdi yazsam ayıp olurmue sen neden 36bin mesajda yazıyon adama kardeşim
Ben cemsini direkt başkana yazıyorum. İlgileniyorum dostum diyip banlıyoBaşkanla muhabbetimiz sadece trx üzerinden çok seviyeli bi ilişkimiz var
Bu muhabbetin nerden çıktığını sordu geçen başkan bana kim dedi söyledi dedi millete bunu dkdjdjdjjdee sen neden 36bin mesajda yazıyon adama kardeşim
Jasmina 1-2-3-4-5-6 kaça kadar gidebilirsenCümleten hayırlı geceler ben film açıp izleyim varsa güzel film önerisi alıntıya atsın bakarım
riskli biraz kanka o fener bence 2 ataryapcak bişi yok fener yarın içerideyse ev 1.5 alt oynarız 1000tl kalanı da çekerız yarın geceye de kasamız hazır olur
Nesri kendisi geldi yoksa boşta kalırdı o derece kötüNesriyi kim getirdi daimonmu
Yaz ama profıl resmını gs yapKomşu şimdi yazsam ayıp olurmu![]()
@cemsinBen cemsini direkt başkana yazıyorum. İlgileniyorum dostum diyip banlıyo
Nba izle puahaCümleten hayırlı geceler ben film açıp izleyim varsa güzel film önerisi alıntıya atsın bakarım