- 16,309
- 15,027
- 113
Yarıda kalmış la ne olmuş kiiyi kurutmuşsunuz tahir bey helal olsun
Yarıda kalmış la ne olmuş kiiyi kurutmuşsunuz tahir bey helal olsun
Yaşlı dedenin anteniCümleten hayırlı geceler ben film açıp izleyim varsa güzel film önerisi alıntıya atsın bakarım
kaçtan sıfırladın yine1 hafta izin yapıyoruz işte ne güzel ins haftaya tekrar sahne aliriz puaha
2.2 dusuk vermıs alt oynanmaz dedıgın gıbı goztepe 1 ust 3.50 bedava oran cifte verırsen 2.8 o da güzelriskli biraz kanka o fener bence 2 atar
gökhanım cenabet mi uyumamızı istiyonJasmina 1-2-3-4-5-6 kaça kadar gidebilirsen
Sizin vereceniz cevaplarında neyse ben yattımYaşlı dedenin anteni
Sanki temiz uyuyon da bahane arıyongökhanım cenabet mi uyumamızı istiyon
Yo dram filmi icin fesatgökhanım cenabet mi uyumamızı istiyon
ne bılım kanka zaten 4 goal olmazdı bu maçta oran boşa gittiYarıda kalmış la ne olmuş ki
@EşrefTEK80Eşref nerde ya yetimler babasız kaldı
bizede zamanında rahmetli suat kardeşimiz söylemiştiValla salih bana yaz dedi verir sna da dedi yoksa bende 40k mesaj olsun ole yazarım demiştim puaha ona rağmen verdi işte
göztepe formunda kanka üst 1 oynanır2.2 dusuk vermıs alt oynanmaz dedıgın gıbı goztepe 1 ust 3.50 bedava oran cifte verırsen 2.8 o da güzel
TerletmislerdirKomşu duş alıyor bu saatte hayırdır insallah terledi herhalde
Aynen 5dk masaya yatırmış ayy çok üzüldüm bebeğimYo dram filmi icin fesat
100 u gectik te geçiş o geçiş şampiyonlar ligi günü ne varsa kaybettim mis gibi nba dururken ne işim olur futbollan 2 karton sigara kar kaldı bana sadece puahakaçtan sıfırladın yine
en son 150bin nakit çektim filan yazmıştın
Komşun antrenman yapmış vücut çalıimışKomşu duş alıyor bu saatte hayırdır insallah terledi herhalde
İyide gerisini izlemen lazim işte ahh ahh gene nefsine yenik düşmüş bir kardesimizAynen 5dk masaya yatırmış ayy çok üzüldüm pauhaha
Bu ara biz sadece vpn ile terlesiyoruzTerletmislerdir