- 16,005
- 14,713
- 113
Cikarimiz yok faydamız var birbirimize çıkar peşinde kosmuyoruz alıp verdiğimizi hesaplamiyoruzTahırı sevmez bu cıkarı olmasa
Cikarimiz yok faydamız var birbirimize çıkar peşinde kosmuyoruz alıp verdiğimizi hesaplamiyoruzTahırı sevmez bu cıkarı olmasa
Başkanla aramızda yazılı olmayan bi anlaşma var. Ss alıp mesaj attığımı banlıyo bu muhabbeti yapan olursa 🤣Öyle değilmiydi la ztn
Hangi muhabbet onuda ayıkmadım ama şeymi c ile başlayan şahısın muhabbetimiBaşkanla aramızda yazılı olmayan bi anlaşma var. Ss alıp mesaj attığımı banlıyo bu muhabbeti yapan olursa 🤣
Tam üstüne bastın çek ayağınıHangi muhabbet onuda ayıkmadım ama şeymi c ile başlayan şahısın muhabbetimi
Üzülme herkes bir gün yalnız kalır muhakkakBu azrael e çok üzüldüm la hiç sevdiği kalmamis
Yok la niye satayım çok krize girersem gümüşleri bozarım 🤣Satmadin mi hala telefonu ne biçim kumarci adamsin pauab
Benim başımda @makina123 gibi bı prenses olduğu sürece imkansizÜzülme herkes bir gün yalnız kalır muhakkak
Kanka kargo daha pahalıya gelir aqEski telefonunu gönder ben kazanıp sana atarım dedim dinletemedim aq
Dagitim gelirmi artik la biriniz kazanin artik hep ayni kişiler mi kazanacak yeter artık puahaBak da feyz al
Bozma onları çok değerlenecek koyabiliyosan koy hatta ufak ufakYok la niye satayım çok krize girersem gümüşleri bozarım 🤣
Ya kardeşim o muhabbeti burda heralde bilmeyen tek kişi benimdir o şahısıda sevmem senide sevmem ahmetin itibarını zedelemeyin. Ahmeti sverimTam üstüne bastın çek ayağını
Sıra sıra once gümüş sonra telefon puabaYok la niye satayım çok krize girersem gümüşleri bozarım 🤣
Kargo karşı ödemeli yaparsın herhalde alırız öyle olunca hshdshsKanka kargo daha pahalıya gelir aq
Bakalım insallah ya hala daha maaşımın ne kasar olduğunu bilmiyorum şubat da bakalım insallah güzel para geçerde elimize aklımda biraz daha almakBozma onları çok değerlenecek koyabiliyosan koy hatta ufak ufak
1k aldık nesini dağıtayım az bi katlayabilsem liste uzun 🤣Dagitim gelirmi artik la biriniz kazanin artik hep ayni kişiler mi kazanacak yeter artık puaha
Dolandırıcı bosver@Losers selam sana imparator
@tahir16031k aldık nesini dağıtayım az bi katlayabilsem liste uzun 🤣