- 15,855
- 9,788
- 113
Burdasın ama dokunamiyorum çok sacma
Ekli dosyalar
-
403 KB Görüntüleme: 10
Bende 16 17 beğenmiyorum hedefim milyon o yuzden olanlan yetinmedigin için kaybetmeye mahkum olursun5k yi beğenmedim 16 17 çok tatmin edici duruyodu
500 le başlayıp milyonu hedefleyemem 1617 ile başlasam olurdu daBende 16 17 beğenmiyorum hedefim milyon o yuzden olanlan yetinmedigin için kaybetmeye mahkum olursun
Dolandırılmam ben mersk etme para bana cıkmadı wasıle cıkmısBiz biliriz birbirimizi metin böyle hassas konularda şaka yapılmaz yapilmamali
Bos hedefler kurmanın anlamı yok bir siteden kara geçip kaçacan yoksa baksa türlü kazanmazsin500 le başlayıp milyonu hedefleyemem 1617 ile başlasam olurdu da
Metin göndermiş dolandırmaya calisiyoBu ne oluyor beyler ne ise yarıyor Ekli dosyayı görüntüle 921323
182 ay ne la puahaBu ne oluyor beyler ne ise yarıyor Ekli dosyayı görüntüle 921323
@Shellac gecen uyardın bu çocuğu hala kıskırtıp sevdıklerıne küfür etmemı ıstıyor ban yerım dıye ılgılenırmısnSu aç kopekle muhattap olma ya maması bitmiş galiba
Tahirim bu şey geliyorlar geliyorlar kaçınnnBu ne oluyor beyler ne ise yarıyor Ekli dosyayı görüntüle 921323
Öyle değilmiydi la ztnBeyler şakasını yapıyoruz bu muhabbetin diye ben de ayak uyduruyorum da bilmeyen cidden milleti dolandırıyorum sanacak
Satmadin mi hala telefonu ne biçim kumarci adamsin pauabyeni telefona geçtiğimden beri kazanamıyorum gol bildirimi gelmiyor haram para ile aldığımız ıcn mı acaba
O kadar yaşamam ki182 ay ne la puaha
Sevdiklerinden kastın kim Tahir filan mi@Shellac gecen uyardın bu çocuğu hala kıskırtıp sevdıklerıne küfür etmemı ıstıyor ban yerım dıye ılgılenırmısn
Tahırı sevmez bu cıkarı olmasaSevdiklerinden kastın kim Tahir filan mi
Bak da feyz alyeni telefona geçtiğimden beri kazanamıyorum gol bildirimi gelmiyor haram para ile aldığımız ıcn mı acaba
Eski telefonunu gönder ben kazanıp sana atarım dedim dinletemedim aqyeni telefona geçtiğimden beri kazanamıyorum gol bildirimi gelmiyor haram para ile aldığımız ıcn mı acaba
En nesri veriyorum uzerine para istememArtı holosko verelım bıde