- 41,947
- 42,700
- 113
şu fifayı every altyapısına neden koyarlarkı kardeşim @AnthonyEdwards battık puhah
o bot ne kardeşim hani montunu bana verıcektın yalan mı olduDolandırıcı bosver
Pazartesi göndereyim la sana unutturma bana nfc falan var onda işini görür bi süreKargo karşı ödemeli yaparsın herhalde alırız öyle olunca hshdshs
Gündüz dm atmış 2k istiyoduDolandırıcı bosver
Ahmet olsa 1k yı bize verirdi kendi burda jojo maf kodu kovalardı öylede vefalı adamdı ahmet gitti yerins gelene baj vefa 01k aldık nesini dağıtayım az bi katlayabilsem liste uzun 🤣
VerseydınGündüz dm atmış 2k istiyodu
Kaç para yazican kankaPazartesi göndereyim la sana unutturma bana nfc falan var onda işini görür bi süre
Başkana bildirdimVerseydın
@Losers aldı benden montuo bot ne kardeşim hani montunu bana verıcektın yalan mı oldu
20 yaşında değiliz la artık çalışmasam işsiz olsam o dediğin belki olurdu da çalışıyoruz elimize para geçiyor mal satma işini çocukken yapıyordukSıra sıra once gümüş sonra telefon puaba
bu arkadaşı tanıyan var mı benden sabah 10k dolar ıstedı attım bıdaha donmedı@Losers aldı benden montu
Ne parası aq helali hoş olsunKaç para yazican kanka
@Erhan2121 yenı kankasıbu arkadaşı tanıyan var mı benden sabah 10k dolar ıstedı attım bıdaha donmedı
Metin kardeşmi oldunuz ne güzelo bot ne kardeşim hani montunu bana verıcektın yalan mı oldu
Aha telefon sahibi olmak nasıl bi duygu acaba şimdiden bayrakları asayimNe parası aq helali hoş olsun
150 k paran varken nıye almadın la kumarbaz tahırAha telefon sahibi olmak nasıl bi duygu acaba şimdiden bayrakları asayim
ben lole gidiyom geldıgımde orsomarso macı kuruduysa bi roll açarsınBenim başımda @makina123 gibi bı prenses olduğu sürece imkansiz
Kardeşim hadi ver ordan bi jokerben lole gidiyom geldıgımde orsomarso macı kuruduysa bi roll açarsın
Ah kafasız tahir ahAha telefon sahibi olmak nasıl bi duygu acaba şimdiden bayrakları asayim