- 9,293
- 4,602
- 113
Metings1905 has been banned.Ikı dk durun cekırdek alayım geleyım
Metings1905 has been banned.Ikı dk durun cekırdek alayım geleyım
Ikı dk durun cekırdek alayım geleyım
Sosyal medyanın esırı olmuslarYani garip olan ne biliyon mu kankam 20 kişinin bu adamı çözmeye çalışması gfdklhgldfk lan salın takılıyo taşşağında o rüzgar nerden eserse eğleniyo geçiyo
Lafım kime belli değil mi benim kimseye borcum olmadığı halde utanmadan herkestenbhorç almış kaçmıç demişsiniz ben o adamlara yasıyorum biz öyle bişey demedik diyor başkana sor bakalım ben o adama ne zaman mail atmışım beniö sözüm gideceği yeri bilir amaç burda tartışma çımarmak ve konuyu kapatmak beni de simriendirip banlatıp bilerek banlandı demek yüreği olan dmlere cevap verirBen yazdım geceden önce yazmadım çünkü diğer yerden ulaşiyordum sana. Ama son ana gelince ulaşılmaz olursan beni mağdur edersen bende yazarım. Ulaşılabilir olsaydın buraya yazmazdik, daha önce yapmadığım gibi. Ama bunu bu noktaya sen getirdin kismede degil. Ama bir daha öyle bir nojtaya gelmeyecegiz, çünkü buna müsade etmeyecegim emin olabilirsin
Reşatla kavga edecek halim yok benim lafım kime belliKılıcı keskın olan kazansın
dm gelmediği için şanslıyımLafım kime belli değil mi benim kimseye borcum olmadığı halde utanmadan herkestenbhorç almış kaçmıç demişsiniz ben o adamlara yasıyorum biz öyle bişey demedik diyor başkana sor bakalım ben o adama ne zaman mail atmışım beniö sözüm gideceği yeri bilir amaç burda tartışma çımarmak ve konuyu kapatmak beni de simriendirip banlatıp bilerek banlandı demek yüreği olan dmlere cevap verir
çıksaydın maça faul yapardın kart oynardık bizde@Metings1905 rüyamda türk milli takımına çağrılıyodum antreman yapıyoduk tam maça çıkacaz uyandım hay amk maçta karadağ ile oynucaktık
Kimin ne dediği beni ilgilendirmez geçen günde bunlar söylendi, benim alacagim olmasına rağmen ne buraya tek kelime yazdım ne sana yazdim. Aranızda ki sorular beni ilgilendirmez ve alacağım gün gelmediği için ben dahil bile olmadım. Ama söz konusu benim zor duruma girmemse ben konuşurumLafım kime belli değil mi benim kimseye borcum olmadığı halde utanmadan herkestenbhorç almış kaçmıç demişsiniz ben o adamlara yasıyorum biz öyle bişey demedik diyor başkana sor bakalım ben o adama ne zaman mail atmışım beniö sözüm gideceği yeri bilir amaç burda tartışma çımarmak ve konuyu kapatmak beni de simriendirip banlatıp bilerek banlandı demek yüreği olan dmlere cevap verir
Lan kim olm kim herkes çatır çutur senin ismini veriyor sen niye vermiyon verAdam olsa dmlere cevap verir 2 gündür amavı belli
Bılıyorum benle @Erhan2121 kacmaz atamız dolandırıcı olamaz dedık @Hayroo destek verdı bıze @Northe karıstırdı ortalıgı sankıReşatla kavga edecek halim yok benim lafım kime belli
Atamda atamAtarken bu şekilde laflar etmsine rağmen ben o ayrı bu ayrı borç olarak yazcam demişim yazık ulan erkeliğinize
geceleri aktif mod lazım benceAdminler aktif değilken bazı üyeler konu aöıyor ya geceleri ref için buda onlar gibi ben yokken konusuyor
Ben karektersiz değilim dm'den yszdım ordan yazar adamsaLan kim olm kim herkes çatır çutur senin ismini veriyor sen niye vermiyon ver