Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,141
11,386
113
Bunun şerefine ilk banini yesen mi artik dost
Hiç yemedim yemeye de niyetim yok dost. 3-5 tane güzel arkadaşımız var burada onların hatrina giriyoruz işte. Keşke böyle can sıkıcı muhabbetler yasanmasaydi kardeşim borç falan muhabbeti olur illa ki de açıklama yapmak lazimdi herşeyden önce

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Hiç yemedim yemeye de niyetim yok dost. 3-5 tane güzel arkadaşımız var burada onların hatrina giriyoruz işte. Keşke böyle can sıkıcı muhabbetler yasanmasaydi kardeşim borç falan muhabbeti olur illa ki de açıklama yapmak lazimdi herşeyden önce
Ben ilk banımı sana yükseldiğimde yicektim kafamda baya kurdum kurdum sildim sonra sarıldık helalleştik :D

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Kanka bana diyosan o gün bı 10dk daha sabreyseydin yazcaktim

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,957
42,479
113
Oldu iste dost yapacak birsey yok bu konu daha önceden de alışkın bu tür olaylara eskiden bu adami dolandırdilar şimdi de o aynisi yapıyor sen bana yazmasan millet isyan bayrağını çekti diye dusun foruma bile girmicektim

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,141
11,386
113
Kanka bana diyosan o gün bı 10dk daha sabreyseydin yazcaktim
Sana da helal ettim dostum. Bu saatten sonra 3 kuruş para için sizlanmanin kimseye faydası yok. İnsan sevdiklerinin sağlığıyla sinaninca herşey boş geliyor artık

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Sana da helal ettim dostum. Bu saatten sonra 3 kuruş para için sizlanmanin kimseye faydası yok. İnsan sevdiklerinin sağlığıyla sinaninca herşey boş geliyor artık
Geçmiş olsun kanka da helal edilecek bı durumun yoktu ki o konuda ben haklıyım ama bende ediyom helal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...