- 11,349
- 13,417
- 113
dur zaten ortalık karışıkKeşke kıyamet kopsa
dur zaten ortalık karışıkKeşke kıyamet kopsa
ban mı yedi cıkmıyorMrlbra
YikilllllKeşke kıyamet kopsa
Hiç yemedim yemeye de niyetim yok dost. 3-5 tane güzel arkadaşımız var burada onların hatrina giriyoruz işte. Keşke böyle can sıkıcı muhabbetler yasanmasaydi kardeşim borç falan muhabbeti olur illa ki de açıklama yapmak lazimdi herşeyden önceBunun şerefine ilk banini yesen mi artik dost
İsim değişikliğiban mı yedi cıkmıyor
metinin multisi degilmi oİsim değişikliği
Ben ilk banımı sana yükseldiğimde yicektim kafamda baya kurdum kurdum sildim sonra sarıldık helalleştikHiç yemedim yemeye de niyetim yok dost. 3-5 tane güzel arkadaşımız var burada onların hatrina giriyoruz işte. Keşke böyle can sıkıcı muhabbetler yasanmasaydi kardeşim borç falan muhabbeti olur illa ki de açıklama yapmak lazimdi herşeyden önce
Yok değil 1 tane metin yetiyor 2.cisini kaldırmaz forummetinin multisi degilmi o
Kanka bana diyosan o gün bı 10dk daha sabreyseydin yazcaktimHiç yemedim yemeye de niyetim yok dost. 3-5 tane güzel arkadaşımız var burada onların hatrina giriyoruz işte. Keşke böyle can sıkıcı muhabbetler yasanmasaydi kardeşim borç falan muhabbeti olur illa ki de açıklama yapmak lazimdi herşeyden önce
Türkiye kaldıramaz 🤣🤣Yok değil 1 tane metin yetiyor 2.cisini kaldırmaz forum
En büyük aşklar kavgayla başlar demişler kardeşim saygılarBen ilk banımı sana yükseldiğimde yicektim kafamda baya kurdum kurdum sildim sonra sarıldık helalleştik![]()
Oldu iste dost yapacak birsey yok bu konu daha önceden de alışkın bu tür olaylara eskiden bu adami dolandırdilar şimdi de o aynisi yapıyor sen bana yazmasan millet isyan bayrağını çekti diye dusun foruma bile girmicektimHiç yemedim yemeye de niyetim yok dost. 3-5 tane güzel arkadaşımız var burada onların hatrina giriyoruz işte. Keşke böyle can sıkıcı muhabbetler yasanmasaydi kardeşim borç falan muhabbeti olur illa ki de açıklama yapmak lazimdi herşeyden önce
bana biri öyle dedi ben valal metin sanıyodum bu sigara markasınıYok değil 1 tane metin yetiyor 2.cisini kaldırmaz forum
Sana da helal ettim dostum. Bu saatten sonra 3 kuruş para için sizlanmanin kimseye faydası yok. İnsan sevdiklerinin sağlığıyla sinaninca herşey boş geliyor artıkKanka bana diyosan o gün bı 10dk daha sabreyseydin yazcaktim
Geçmiş olsun kanka da helal edilecek bı durumun yoktu ki o konuda ben haklıyım ama bende ediyom helalSana da helal ettim dostum. Bu saatten sonra 3 kuruş para için sizlanmanin kimseye faydası yok. İnsan sevdiklerinin sağlığıyla sinaninca herşey boş geliyor artık
Bide utanmadan foruma giremiyorum süsü vermiş sana. Ulan forumdan önce bana ulasabilecegin 20 yer var. Sana yazabiliyor da bana niye yazmıyor. Kapatmış her yeri.Aradım ulasılmıyo lan yokkksaa teslonteylan
3. Alirmiyiz verir miMat kod atacak @Northe @TommyEgan
Ahmet suan bile kod diyorsun sana madalya hazırladım yarina takdim edecem ins puahaMat kod atacak @Northe @TommyEgan